Βρήκαν τον «προδότη» για το 7-0: Οργή στην Man Utd για τον Βουτ Βέγκχορστ που άγγιξε το θρυλικό «This is Anfield» [video]




Στο βαρύ κλίμα της ιστορικής ήττας από τη Λίβερπουλ παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη φορά την αφορμή στους οπαδούς της να προχωρήσουν σε νέο ξέσπασμα οργής έδωσε ο Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος εμφανίστηκε να ακουμπάει την επιγραφή «This is Anfield» που βρίσκεται στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λίβερπουλ λίγο πριν βγει στο χορτάρι για το ντέρμπι.

Η κίνηση αυτή είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για τους παίκτες της Λίβερπουλ, πριν από κάθε ματς. Εχει μάλιστα αποκτήσει τόσο μεγάλη συμβολική οντότητα που ο Γιούργκεν Κλοπ, προ ετών, είχε «απαγορεύσει» στους παίκτες των Κόκκινων να το αγγίζουν έως ότου πάρουν πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στο Άνφιλντ το βράδυ της Κυριακής καθώς γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της απέναντι στην Λίβερπουλ, με σκορ 7-0, που ήταν μάλιστα μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες που έχει υποστεί εν γένει (είχε χάσει άλλες τρεις φορές με το ίδιο σκορ, από την ίδρυσή της) στην ιστορία της.

Ετσι, η κίνηση του Βουτ Βέγκχορστ να υψώσει το χέρι του και να ακουμπά την θρυλική επιγραφή (το έκανε μάλιστα ταυτόχρονα με τον συμπατριώτη του και στόπερ της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ) πυροδότησε οργή στους οπαδούς της Μάντστεστερ.

 

«Δεν με νοιάζουν πια οι φωτογραφίες του με το τρόπαιο του Carabao Cup. Θα πρέπει να φύγει από το σύλλογο μόλις λήξει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό το video είναι αρκετό. Πώς μπορεί ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγγίζει μία επιγραφή της Λίβερπουλ;», διερωτάτο ένας εξοργισμένος οπαδός της Man Utd στο Twitter, ενώ άλλοι ομοϊδεάτες του ζητούσαν την άμεση απομάκρυνσή του Ολλανδού από την ομάδα.

Αρκετοί μάλιστα θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βέγκχορστ το 2020 υπέρ της Λίβερπουλ, όταν μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι την θεωρεί πολύ ξεχωριστό σύλλογο (σσ: δεν έχει και άδικο) και ότι ανατριχιάζει κάθε φορά που ακούει το «You Never Walk Alone». Αλλοι εντόπισαν δήλωσή του από το 2018 όταν ομολογούσε: «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί να παίξω στην Λίβερπουλ».

Ο Μαρσέλο γυρίζει στην πατρίδα και την ομάδα της καρδιάς του: Πάρτι με 80.000 καλεσμένους από την Φλουμινένσε για την παρουσίαση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: