Στο σημείο της τραγωδίας Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης: Συγκλονισμένος ο Τσίπρας, να μην συγκαλυφθεί τίποτε λέει ο Κουτσούμπας

FILE PHOTO: Πυροσβέστες και αστυνομικοί ερευνούν βαγόνια, μετά από σύγκρουση που σημειώθηκε σε δύο τραίνα, έξω από την Λάρισα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου σημειώθηκε σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ακύρωσε τη σημερινή του περιοδεία στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο και τους αρμόδιους υπουργούς.

Στην περιοχή θα μεταβεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής βρίσκεται καθ’ οδόν.

“Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη”

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο Twitter.

Ο κ. Τσίπρας εκφράζει «συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες».

 Στα Τέμπη πηγαίνει οΑνδρουλάκης

Καθ’οδόν προς τον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας, στα Τέμπη, βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα Τέμπη σπεύδει και κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Π.Ε, Ανδρέα Σπυρόπουλο μαζί με την βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη και στελέχη από την περιοχή.

Επίσης το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε ότι, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη την Πέμπτη στο Ηράκλειο, καθώς και η συνάντηση της Κ.Ο. με το προεδρείο της ΓΣΕΕ με επίκεντρο τον κατώτατο μισθό.

 Κουτσούμπας: Να μην συγκαλυφθεί τίποτε

«Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και οργής για το πως είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews

Αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη: Στα νοσοκομεία με τους τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων ο υπουργός Υγείας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: