Κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλες το αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη την ώρα της πορείας: Τραυματίστηκε ο αστυνομικός ασφαλείας

FILE PHOTO: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη φθάνει στα γραφεία του κόμματος για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, Αθήνα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023. Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα συνεδριάσει σε διευρυμένη σύνθεση, όπου αναμένεται ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας να ζητήσει την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσαν κουκουλοφόροι με βαριοπούλες, ενώ από τα σπασμένα τζάμια ελαφρά τραυματίσθηκε  ο αστυνομικός της ασφάλειάς της.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Ακαδημίας με τη Βουκουρεστίου, ενώ η βουλευτής βρισκόταν στην πορεία μαζί με την κ.Αθηνά Λινού και την στρατηγό ε.α. της Αστυνομίας Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

‘Οπως εκτικά η αστυνομία, οι κουκουλοφόροι έσπασαν το αυτοκίνητο γιατί μάλλον αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για συνοδευτικό όχημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έσπασαν ένα ακόμη υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας που βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Με πληροφορίες από skai.gr

Η ανακεφαλαίωση Οικονόμου για τα Τέμπη και τα μέτρα: Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Γεραπετρίτης στη Βουλή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: