Κινητό και υπολογιστής καίνε τον προπονητή Τάε κβο ντο: Bιντεοσκοπούσε τους βιασμούς, είχαν φύγει από τη σχολή του πολλά πιαδιά [βίντεο]

Το γυμναστήριο του Tae kwon do στην Ηλιούπολη. Photo: Hellas Journal




Βαριές κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών,  αντιμετωπίζει ο προπονητής Ταε κβο ντο, που κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ` εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Oπως έγινε γνωστό αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί.

Ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού και προπονητής πολεμικών τεχνών.

Είναι ο άνδρας που φέρεται να είχε γίνει εφιάλτης για τις ανήλικες αθλήτριες του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν τρεις κοπέλες -που πλέον έχουν ενηλικιωθεί- κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.




Μπορεί για πολλούς η είδηση να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ωστόσο ο φερόμενος βιαστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοτίβο για να προβαίνει στις ειδεχθείς πράξεις του τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε, οπτικό υλικό που εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του.

Ο 44 χρόνος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών τις επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες πείθοντας τες να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις κυρίως ατομικές.

Έτσι φέρεται να ασελγούσε σε βάρος των κοριτσιών, στον χώρο του γυμναστηρίου αλλά και στο ίδιο του το σπίτι.

Μητέρα πρώην μαθητή, δήλωσε πως: «ήταν προπονητής και ιδιοκτήτης, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια πιθανώς το είχε διαμορφώσει σε σπίτι κάποιο δωμάτιο έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές».

Όπως δήλωσε πρώην αθλήτρια: «Αυτά που άκουσα με έχουν ταράξει πάρα πολύ είναι κάτι που δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ κοντά σε εμένα ήταν πραγματικά σαν ένας δεύτερος πατέρας πάντα τον θαύμαζα».

Η δράση του φέρεται να ξεκινά από το 2009. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε κβο ντο.

 

Μιλώντας στο Mega  ο κ. Χατζηδοπαυλάκης δήλωσε συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις: «Επεσα από τα σύννεφα, γιατί με τον συγκεκριμένο μέναμε στον ίδιο δρόμο και στην ίδια περιοχή.

Γνωριζόμασταν πολύ καλά κι ήξερα τον αγώνα που κάνει για να μεγαλώσει το παιδί του». Πρόσθεσε επίσης ότι έβλεπε στο πρόσωπο του προπονητή έναν άνθρωπο πολύ επικοινωνιακό που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά.

Για τον σύλλογο που είχε ο 44χρονος ο κ. Χατζηδοπαυλάκης επεσήμανε: «Ηταν ένας προπονητής που είχε έναν μικρομεσαίο σύλλογο, προερχόταν από το χώρο κι ως αθλητής κι είχε αρκετές επιτυχίες. Στον σύλλογό του είχε αρκετά παιδιά, περίπου 200 – 250, αλλά τον τελευταίο καιρό, όπως μαθαίνουμε, δεν είχαν μείνει ούτε τα μισά στον σύλλογό του.

Τα τελευταία τρία χρόνια δεν συμμετείχε σε αγώνες της ελληνικής ομοσπονδίας τάε κβον ντο, γιατί δεν μπορούσε να μαζέψει τα χαρτιά του, έτσι ώστε να μπει στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί η ομοσπονδία καμία καταγγελία και τόνισε «αν είχαμε καταγγελία, να είστε σίγουροι ότι η ελληνική ομοσπονδία θα το είχε πάει η ίδια το θέμα στον Εισαγγελέα».

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηδοπαυλάκης ανέφερε ότι δόθηκε εντολή να αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον κατηγορούμενο.




 

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Κλείνει ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίας: Kαταθέτει ο φίλος του Αλκη που πρόλαβε και ξέφυγε από τη δολοφονική οπαδική επίθεση 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: