Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή ο 36χρονος [video]

Πετροπόλεμος και νέος εμπρησμός στο σπίτι του 36χρονου στο Δροσερό Ξάνθης. Phot screenshot via ert tv




Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στον ανακριτή Ξάνθης, σήμερα το πρωί, ο καθ΄ ομολογίαν 36χρονος δράστης της άγριας δολοφονία στο Δροσερό με θύμα έναν 45χρονο.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν την ευρύτερη περιοχή του οικισμού, καθώς στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβους για επικείμενη βεντέτα.

Η κατάσταση στην Ξάνθη φαίνεται να οδηγείται στα άκρα μετά το έγκλημα στο Δροσερό με την αστυνομία να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή νέων επεισοδίων.

Πυροβολισμοί, πετροπόλεμος και νέος εμπρησμός στο σπίτι του 36χρονου καθ΄ ομολογίαν δράστη συνθέτουν την έκρυθμη κατάσταση, που επικράτησε χθες στον οικισμό, λίγο μετά την κηδεία του θύματος.




Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3) στο Δροσερό Ξάνθης, όταν τέσσερα άτομα, ο πατέρας με τους δύο γιους του και με τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και, έπειτα από διένεξη για προσωπικές διαφορές, ο 46χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος, και μετά το χειρουργείο, στις 5 τα ξημερώματα, κατέληξε.

Μετά τη δολοφονία ο 36χρονος ανάρτησε βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του και εξαπέλυε απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου, και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους».

Επειτα συνελήφθη από τους αστυνομικούς, όπως και ένας από τους γιους του, και στην συνέχεια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο έτερος γιος του, καθώς και ο γαμπρός του.

Προφυλακισμένοι είναι τόσο ο 36χρονος, οι δύο γιοι του, αλλά και ο γαμπρός του.

O δράστης μετέβη στο σπίτι του θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 45χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος σκότωσε τον 46χρονο, καθώς το θύμα δεν συμφωνούσε η 15χρονη εγγονή του να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του θύτη.

Πηγή: ertnews

Φρίκη στα Γρεβενά: Σύλληψη 41χρονου που βίαζε την ανήλικη κόρη του, σήμερα οδηγείται στον ανακριτή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: