Ένας απαίσιος ισχυρισμός των Τούρκων: “Τρομοκράτισσα” και “δολοφόνος” του PKK ενημέρωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ

FILE PHOTO: Defense Secretary Lloyd J. Austin III, right, speaks to Chairman of the Joint Chiefs of Staff Army Gen. Mark A. Milley during the annual Army-Navy football game, in Philadelphia. Photo By: Navy Petty Officer 2nd Class Alexander Kubitza




Με τίτλο «Η τρομοκράτισσα του PKK που ενημέρωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ είναι επίσης η δολοφόνος 23 μαρτύρων» δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της αντιπολιτευόμενης εθνικιστικής εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας Sözcü, απαράδεκτο ρεπορτάζ Özgür Cebe.

Μεταξύ άλλων, διατυπώνει τους κάτωθι άθλιους ισχυρισμούς: 

Αποκαλύφθηκε ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley, ο οποίος συναντήθηκε με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, τη ραχοκοκαλιά των οποίων αποτελούν οι “τρομοκράτες” του PKK-YPG, έλαβε ενημέρωση από την Sabah Dali, υπεύθυνη για αιματηρές επιθέσεις του PKK στα περίχωρα του Diyarbakır, με την κωδική ονομασία Dilbirin.

Η “τρομοκράτισσα” Sabah Dali είναι η δράστης αιματηρών επιθέσεων στα περίχωρα του Diyarbakır στις οποίες 23 στρατιώτες έπεσαν νεκροί μάρτυρες.

Καθώς η επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley, ο οποίος συναντήθηκε με υψηλόβαθμους “τρομοκράτες” των SDF και έλαβε πληροφορίες για το στρατόπεδο al-Hol στη Συρία, όπου κρατούνται όμηροι [sic] οικογένειες τρομοκρατών του ISIS, προκάλεσε τη διπλωματική αντίδραση της Τουρκίας.

Προέκυψε ότι μεταξύ των ατόμων με τα οποία συναντήθηκε με θέμα την πρόσφατη κατάσταση του στρατοπέδου ήταν και η Sabah Dali, Σύρια υπήκοος που είναι υπεύθυνη για το στρατόπεδο al-Hol της “τρομοκρατικής” οργάνωσης.

Η “τρομοκράτης” Dali είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με υψηλόβαθμους στρατηγούς της Κεντρικής Διοίκησης των δυνάμεων των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το στρατόπεδο al-Hol πριν από πέντε μήνες και είχε δηλώσει ότι είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν.

Αποκαλύφθηκε ότι η Sabah Dali, ένα από τα ανώτερα στελέχη των SDF, ήταν υπεύθυνη του ορεινού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK για 20 χρόνια.

Η “τρομοκράτισσα”, η οποία αναγνωρίστηκε ως η δράστης 8 ξεχωριστών επιθέσεων στις αγροτικές περιοχές των περιοχών Kulp, Lice και Dicle του Diyarbakır μεταξύ 2005 και 2013 με το κωδικό όνομα Dilbirin και η οποία είναι ένα από τα ονόματα επικεφαλής της λεγόμενης μονάδας αντι-ISIS των SDF, έχει ένταλμα σύλληψης για τις ενέργειες στις οποίες συμμετείχε, βάσει των ταυτοποιήσεων και των δηλώσεων “τρομοκρατών” του PKK που συνελήφθησαν τραυματισμένοι ή παραδόθηκαν. 

ΠΗΓΗ: Sözcü, ρεπορτάζ Özgür Cebe

Λουτρό αίματος… Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο δράστης είναι ανάμεσα στους νεκρούς: Επτά νεκροί, ισάριθμοι τραυματίες στην επίθεση σε εκκλησία στο Αμβούργο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: