Απαράδεκτα fake news για την οικογένεια της Προέδρου της κυπριακής Βουλής: Ισχυρισμοί για σύλληψη του αδελφού της για ναρκωτικά

File Photo: Η Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής Αννίτα Δημητρίου. Φωτογραφία μέσω ΚΥΠΕ, Βουλή




Σε ανάρτηση προχώρησε η Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου όσο αφορά τις φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν λόγο για σύλληψη του αδερφού της.

Η Αννίτα Δημητρίου αναφέρει μεταξύ άλλών ότι προχώρησε σε καταγγελία τονίζοντας πως και η υπομονή τελειώνει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, “στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Δύναμη λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος”.

Διευκρινίζεται ότι αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας αφορά τη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

Η Αστυνομία διερευνά το αδίκημα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.

Αυτούσια η ανάρτηση της:

Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει.

Εδώ και αρκετό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο εμένα και την οικογένεια μου. Τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και κυκλοφορούν είναι απίστευτα και όμως όταν ο στόχος είναι μια νέα γυναίκα πολιτικός, κάποιοι μπαίνουν στον πειρασμό να τα πιστέψουν. Θα έδωσε και αυτή δικαιώματα λένε κάποιοι…

Στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσα σημασία. Οι στόχοι ήταν και είναι προφανείς.

Όμως ούτε ο θεσμός της Προέδρου της Βουλής ούτε και εγώ ως πρόσωπο τρομοκρατούμαι ή δέχομαι να πιστεύει οποιοσδήποτε οτι βρίσκομαι υπό ομηρία.

Τα υπέμεινα εδώ και καιρό διότι γνωρίζω καλά ότι τα δημόσια πρόσωπα πολύ συχνά γίνονται στόχοι επιθέσεων.

Όταν όμως στο στόχαστρο βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και διαρρέονται απόλυτα ψεύδη, στοχοποιούνται και διασύρονται χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τότε έχω ηθική υποχρέωση να βγώ μπροστά και να μιλήσω.

Σας ενημερώνω πως ήδη έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων που αφορούν όλα τα πιο πάνω. Το ψέμα και η ανηθικότητα δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί.

Η όλη μου δράση και στάση στην πολιτική ζωή ήταν να ενώνουμε δυνάμεις και να σπάζουμε στερότυπα. Αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά. Δημόσια. Με διαφάνεια. Χωρίς κανένα φόβο.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη στήριξη σας και τα μηνύματα που μου στέλνετε.

  • Δημήτρης Δημητρίου για fake news: Θα είμαι δίπλα στην Αννίτα

Σε ανάρτηση προέβη πριν από λίγο ο Δημήτρης Δημητρίου σχολιάζοντας τα fake news που διαδίδονται για σύλληψή του αδελφού της Προέδρου της Βουλής.

Ο Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος διεκδικεί την Προεδρία του ΔΗΣΥ, με ανθυποψήφια του την Αννίτα Δημητρίου, τόνισε στην ανάρτηση του ότι σε αυτή την υπόθεση θα είναι δίπλα της.

Τα ψεύδη -όπως τόνισε η ίδια- για τον αδελφό της προέδρου της Βουλής έγραψε ένας λογαριασμος στο Facebook, με τίτλο “Παραιτηθείτε – Κύπρος”. Μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχει αποσύρει την ανάρτηση, αντίθετα επιχειρεί να γελοιοποιήσει την κ. Αννίτα Δημητρίου. Έγραψε:

ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Αληθεύει ότι σε πρόσφατη σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών σε Λάρνακα εμπλεκόμενος είναι συγγενικό πρόσωπο υψηλά υφιστάμενου πολιτικού προσώπου;
Αληθεύει ότι το εν λόγο πρόσωπο ξαφνικά μετατράπηκε από κατηγορούμενος σε μάρτυρας κατηγορίας;
Αληθεύει ότι η αστυνομία παρέχει προστασία και στο πατρικό σπίτι του υψηλά υφιστάμενου πολιτικού προσώπου;
Και το μέγα ερώτημα είναι. Ποιον άραγε προστατεύουν; Τον συλληφθέντα ή το πολιτικό πρόσωπο που συνδέεται συγγενικά μαζί του;
ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ Διαφάνεια.
Πάντως δυο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό.

Μα θα μας πελλάνουν όλοι σήμερα. Εμπλέξαμε τις Αννίτες.
Ο Τσουρούλης μιλά για την Δημητρίου και εμείς για την Πάνια ♥️ και ξαφνικά μάθαμε ότι η ΠτΒ έχει αυξημένη φρουρά στο πατρικό της σπίτι;
ΕΡΏΤΗΣΗ: Είναι που την περασμένη βδομάδα που την έχει την αυξημένη προστασία ή από σήμερα;

Ι♥️ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ 🇨🇾 ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ

No description available.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: