Ανοιχτή η πλατφόρμα της Hellenic Train για έκδοση εισιτηρίων από τις 20 Μαρτίου: Προάγγελος επανέναρξης των δρομολογίων; [βίντεο]

FILE PHOTO Αμαξοστοιχία της Hellenic Train via amna_news




Παρά το γεγονός ότι χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ανακοίνωσε ότι η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου, εκτιμάται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου, η ιστοσελίδα έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train λειτουργεί κανονικά και επιτρέπει την έκδοση τους από τις 20 Μαρτίου  .

Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα https://tickets.trainose.gr/dromologia/ και επιλέγοντας τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια από τις 20 Μαρτίου, ενώ στα διαθέσιμα δρομολόγια βρίσκεται και το βραδινό (19:22 αναχώρηση – 23:35 άφιξη), το οποίο εκτελούσε η μοιραία αμαξοστοιχία ΙC 62.

Στη συνέχεια, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής για την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ερωτηματικά καθώς έρχεται σε αντίθεση με τις εξαγγελίες του κ. Γεραπετρίτη, για επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου με την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας πιθανόν στα τέλη Μαρτίου, αλλά αγνοεί και τις προθέσεις των εργαζομένων, οι οποίοι από τη μέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη έχουν εξαγγείλει επαναλαμβανόμενες απεργίες και πιθανόν να συνεχίσουν μέχρι και την 20η Μαρτίου.




ΠΗΓΗ: news247.gr

Με μανιβέλες στις διαβάσεις η πορεία της Ελλάδας προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση: Aνεκπαίδευτοι σεκιουριτάδες ανεβοκατεβάζουν τις μπάρες [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: