Τρισάγιο για τον Κωνσταντίνο σε οικογενειακό κύκλο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Τατόι

Στιγμιότυπο από βίντεο της ΕΡΤ




Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τελέστηκε στο Τατόι τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του.

Το τρισάγιο, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Χθες πραγματοποιήθηκε τρισάγιο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του στην Μητρόπολη. Κάτω από ισχυρά μέτρα της αστυνομίας, οι 200 καλεσμένοι βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για να τιμήσουν τη μνήμη του.




Λίγο μετά τις 11:00 έφτασαν στη Μητρόπολη Αθηνών τα μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου, η σύζυγός του Αννα Μαρία, τα παιδιά Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και Θεοδώρα μετά συζύγων. Νωρίτερα στη Μητρόπολη έφτασαν οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Σοφία και Ειρήνη. Τα παιδιά του Παύλου και εγγόνια του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου ήταν, επίσης, στο πλευρό της οικογένειάς τους.

Παρόντες ήταν επίσης οι Νότης Μηταράκης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλκιβιάδης Στεφανής, Μάκης Βορίδης, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης, χαιρέτισε τον κόσμο και ακολούθως μετέβη στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου προσέφερε καφέ στους παρευρεθέντες στο μνημόσυνο.

Διπλωματικές πηγές: «Ευπρόσδεκτη κάθε κίνηση που ομαλοποιεί τις σχέσεις με την Τουρκία»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: