Τουρκάλα τηλεπαρουσιάστρια ξέσπασε με οργή στο δελτίο ειδήσεων κατά Ερντογάν για τον σεισμό και παραιτήθηκε [video]

H Nτιλάρα Γκεντέρ δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στο φιλοκυβερνητικό κανάλι ShowTV. Photo via Twitter




Όπως ο σεισμός στην Τουρκία ήταν πρωτοφανής, τόσο και οι ολέθριες συνέπειές του φέρνουν πρωτοφανείς δημόσιες αντιδράσεις κατά των ευθυνών του καθεστώτος Ερντογάν.

Μετά τις έμμεσες κριτικές για την στοχοποίηση της Ελλάδας με το… “θα έρθουμε ένα βράδυ” και τα εύσημα στην άμεση ελληνική ανταπόκριση, οι αντιδράσεις λαμβάνουν πιο εκρηκτική μορφή.

Όπως αυτή του πρωτοφανούς ξεσπάσματος της τηλεπαρουσιάστρις σε φιλοκυβερνητικό μάλιστα κανάλι σήμερα.

Η Ντιλάρα Γκεντέρ (Dilara Gönder), κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού Show TV, και συνομιλώντας με τον γεωλόγο-μηχανικό Ζιγεντίν Τσακίρ, ο οποίος είπε ότι «καλό θα ήταν να μάθουμε ορισμένα πράγματα για τον σεισμό που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και εγκλωβισμένους», άρχισε να φωνάζει και να τον ρωτά γιατί ο σεισμός του 1999, που και αυτός άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς, δεν αποτέλεσε μάθημα για τους κυβερνώντες στην Τουρκία.

«Κοιτάξτε πώς θάφτηκαν οι άνθρωποι. Ποιος φταίει γι’ αυτό; Η μοίρα, η φύση…; Όχι! Το ξαναλέω, οι υπεύθυνοι είναι οι μηχανικοί, η κατασκευαστική και αυτός που έδωσε την έγκριση», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά η Ντιλάρα Γκεντέρ ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι παραιτείται. «Είναι δύσκολο να γράψεις, παραιτούμαι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τη Ciner Media Group για την ευκαιρία που μου προσέφερε μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.




 

Έφτασαν στην Τουρκία για να σώσουν, όχι για να “πάρουν”, τουρκικές ζωές: Ταγίπ, οι Έλληνες είναι αυτοί που πήγαν στη χώρα σου και “κτύπησαν” νύχτα… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: