Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά στον αέρα το ιδιωτικό του τζετ

File photo Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Λεπτά μεγάλης αγωνίας έζησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης που σώθηκε εκ θαύματος έπειτα από εκδήλωση φωτιάς στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, επικράτησε πανικός στην πτήση του ιδιωτικού τζετ του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό πήρε φωτιά στον αέρα.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες το βραδύ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

  • «Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια με άλλη πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν με συνεργάτες του, ήρθε άλλο αεροπλάνο μετά την αναγκαστική προσγείωση και τους πήρε. Όλα καλά, είναι στο γήπεδο.

 
 Με πληροφορίες από enwsi.gr

Οι New York Times κτυπούν τους Έλληνες ολιγάρχες: Υποκρισία, δήθεν υποστηρίζουν την Ουκρανία, αλλά στην πραγματικότητα βοηθούν τον Πούτιν!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: