Ρεβάνς στο Καραϊσκάκη: Χωρίς Χάμες, Εμβιλά και Σωκράτη η αποστολή του Ολυμπιακού, με απουσίες και η ΑΕΚ

FILE PHOTO: O παίκτης του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί από παλαιότερο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (1/3, 20:00) αγώνα-ρεβάνς με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με την αποψινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έκανε γνωστή την αποστολή. Από αυτή απουσιάζουν ο τραυματίας Χάμες Ροντρίγκες, που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ένωση, ο Γιαν Εμβιλά που προφυλάχτηκε επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι μετά το ντέρμπι και ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Απουσίες και στην ΑΕΚ

Με απόντες τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Φερνάντες, Φαν Βέερτ και Μοχαμαντί θα παραταχθεί η ΑΕΚ αύριο (1/3, 20:00, Cosmotesports) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ένας αγώνας στον οποίο η «Ένωση» καλείται να διαφυλάξει το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα, που την καθιστά απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή και θα αποφασίσει αύριο για την 20άδα που θα δηλωθεί στο φύλο αγώνα. Έτσι, στο ξενοδοχείο αποσύρθηκαν 25 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στο στόχαστρο έρευνας ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν: Κατηγορείται για απαγωγή και βασανιστήρια στο Κάταρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: