«Πυρετικό» επετειακό παραλήρημα Πούτιν: Να σώσουμε τα παιδιά μας από τους δυτικούς παιδεραστές παπάδες και τους γάμους των ομοφυλόφιλων [video]

epa10481323 Russia’s President Vladimir Putin (L) delivers his annual address before the Federal Assembly at the Gostiny Dvor conference center in Moscow, Russia, 21 February 2023. EPA/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL




Στην επέτειο της εγκληματικής του εισβολής στην Ουκρανία που έχουν κοστίσει ήδη περίπου 300.000 ζωές και δισεκατομμύρια δολάρια, εκτός όλων των άλλων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε διάγγελμα.

Ο πρόεδρος Πούτιν κατηγόρησε τη Δύση ότι ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία και προσπαθεί να τον μετατρέψει σε παγκόσμια σύγκρουση κατά της Ρωσίας σε μια προσπάθεια να αποκτήσει «απεριόριστη δύναμη» στην ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους.

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα ειρηνικά, διαπραγματευόμενοι μια ειρηνική διέξοδο από αυτή τη δύσκολη σύγκρουση, αλλά πίσω από την πλάτη μας ετοιμαζόταν ένα πολύ διαφορετικό σενάριο», είπε ο Πούτιν στους βουλευτές από το ρωσικό κοινοβούλιο.

Είπε ότι τους απευθυνόταν «σε μια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη, οριακή στιγμή για τη χώρα μας, μια εποχή ριζικών, μη αναστρέψιμων αλλαγών σε όλο τον κόσμο, των πιο σημαντικών ιστορικών γεγονότων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της χώρας μας και άνθρωποι», και δεσμεύτηκε να συνεχίσει «συστηματικά» την επίθεση στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν απηύθυνε αρκετές κατηγορίες στον δυτικό κόσμο. Είπε ότι οι σύμμαχοι της Ουκρανίας προσπαθούσαν να αλλάξουν τη σύγκρουση σε παγκόσμια, προσπαθούσαν να διχάσουν την κοινωνία της Ρωσίας και ότι την έκαναν ένα «κυνήγι μαγισσών» εναντίον της Ρωσίας.

Θα συνεχίσουμε

Πλαισιωμένος από τέσσερις ρωσικές τρίχρωμες σημαίες εκατέρωθεν του, ο Πούτιν υποσχέθηκε επίσης ότι η Ρωσία θα συνεχίσει με την εισβολή – την οποία το Κρεμλίνο περίμενε να διαρκέσει λίγες μέρες, με αποκορύφωμα την ανατροπή της κυβέρνησης του Κιέβου.

«Βήμα προς βήμα θα λύσουμε προσεκτικά και συστηματικά τους στόχους που αντιμετωπίζουμε», είπε. Η Δύση, είπε ο Πούτιν, είχε αφήσει το τζίνι να βγει από το μπουκάλι σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο σπέρνοντας χάος και πόλεμο. «Οι ίδιοι ο λαός της Ουκρανίας έχουν γίνει όμηροι του καθεστώτος του Κιέβου και των δυτικών κυρίων του, οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν καταλάβει αυτή τη χώρα από πολιτική, στρατιωτική και οικονομική έννοια», είπε ο Πούτιν. Η νίκη της Ρωσίας, είπε, ήταν αδύνατη.

Η Δύση γνωρίζει ότι «είναι αδύνατο να νικηθεί η Ρωσία στο πεδίο της μάχης», γι’ αυτό εξαπολύει «επιθετικές επιθέσεις πληροφόρησης» «παρερμηνεύοντας τα ιστορικά γεγονότα», επιτιθέμενος στη ρωσική κουλτούρα, θρησκεία και αξίες, ισχυρίστηκε ο Πούτιν.

Οι παιδεραστές ιερείς

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τα παιδιά της Ρωσίας από τις επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης από τη Δύση, από την ιδεολογία της υποβάθμισης και του εκφυλισμού».

«Στη Δύση οδεύουν προς μια πραγματική πνευματική καταστροφή. Οι ελίτ, πρέπει να πούμε ειλικρινά, απλά τρελαίνονται και δεν φαίνεται να τους νοιάζει. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημά τους και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας».

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Δύση επιλέγει πρώτα από όλα τη ρωσική νεολαία ως στόχο των επιθέσεων των μέσων ενημέρωσης. “Δεν μπορούν παρά να συνειδητοποιήσουν ότι είναι αδύνατο να νικήσουμε τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.

Ως εκ τούτου, πραγματοποιούν όλο και πιο επιθετικές επιθέσεις πληροφοριών εναντίον μας.” σταματήστε τις επιθέσεις στον πολιτισμό μας, τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και άλλες παραδοσιακές θρησκευτικές οργανώσεις της χώρας μας », κατηγόρησε ο Πούτιν.  Κατά την άποψή του, η Δύση δεν λυπάται ούτε τους δικούς της. μέχρι την παιδεραστία, κηρύσσονται κανόνας της ζωής τους και οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου», υπογράμμισε ο Πούτιν.

Για να προστατεύσουμε τους πολίτες

Επικαλούμενος μια άλλη δικαιολογία που χρησιμοποίησε για τον πόλεμο, ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι δυνάμεις του προστατεύουν πολίτες σε περιοχές της Ουκρανίας που έκτοτε η Μόσχα έχει προσαρτήσει παράνομα.

«Υπερασπιζόμαστε τις ζωές των ανθρώπων, το σπίτι μας», είπε. «Και η Δύση αγωνίζεται για μια απεριόριστη κυριαρχία».

Ο Πούτιν χαρακτήρισε τις μάχες στην ανατολική περιοχή του Ντονμπάς της Ουκρανίας μεταξύ των δυνάμεων του Κιέβου και των αυτονομιστών που υποστηρίζονται από τη Ρωσία ως αγώνα για ελευθερία. Οι μάχες εκεί συνεχίζονται από το 2014 και έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Πούτιν ως δικαιολογία για την έναρξη της μεγαλύτερης επίθεσης.

«Από το 2014, το Ντονμπάς αγωνίζεται [για το δικαίωμα] να ζει κανείς σε μια γη του και να μιλάει τη μητρική του γλώσσα, πολεμώντας χωρίς να παραδοθεί στο περιβάλλον συνεχών απειλών και μίσους που προερχόταν από το καθεστώς του Κιέβου», είπε.

«Εν τω μεταξύ, και το ξέρετε πολύ καλά, κάναμε ό,τι ήταν δυνατό, πραγματικά ό,τι ήταν δυνατό, για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα με ειρηνικά μέσα», ισχυρίστηκε.

«Διαπραγματευόμασταν υπομονετικά για μια ειρηνική έξοδο από αυτή τη σκληρότερη σύγκρουση, αλλά πίσω από την πλάτη μας, ετοιμαζόταν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο, οι υποσχέσεις των δυτικών ηγετών, οι διαβεβαιώσεις τους για την προσήλωσή τους στην ειρήνη αποδείχτηκαν απάτη. Ένα σκληρό ψέμα. Απλώς έπαιζαν για χρόνο ».

Νέο ταμείο για τις οικογένειες των νεκρών

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι κατανοούσε πόσο δύσκολο ήταν για τους συγγενείς των Ρώσων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας στην Ουκρανία και είπε ότι θα τους παράσχει «στοχευμένη υποστήριξη» με ένα νέο ειδικό ταμείο. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας υπολόγισε ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν έως και 200.000 νεκροί ή τραυματίες Ρώσοι στρατιώτες.

«Όλοι καταλαβαίνουμε, καταλαβαίνω πόσο αφόρητα είναι τώρα για τις συζύγους, τους γιους, τις κόρες των πεσόντων στρατιωτών, τους γονείς τους, που μεγάλωσαν άξιους υπερασπιστές της Πατρίδας», είπε ο Πούτιν στους βουλευτές.

Ζήτησε από το ακροατήριο, το οποίο περιλάμβανε νομοθέτες, στρατιώτες, αρχηγούς κατασκόπων και αφεντικά κρατικών εταιρειών, να σταθούν για να θυμηθούν όσους έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Χτύπησαν χάκερς

Οι ιστοσελίδες των ρωσικών κρατικών μέσων ενημέρωσης που μετέδιδαν την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν στο ρωσικό κοινοβούλιο έπεσαν κατά την διάρκειά της.

Δημοσιογράφοι του Reuters σε διάφορες τοποθεσίες δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Πανρωσικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Εταιρείας (VGTRK) ή στην πλατφόρμα του live-streaming Smotrim για τμήματα της ομιλίας.

Μήνυμα στην ιστοσελίδα της VGTRK ανακοίνωνε ότι «διεξάγονται τεχνικές εργασίες», ενώ η ιστοσελίδα Smotrim δεν φόρτωνε.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας, τα κρατικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν στιγμιότυπα από τις τεχνικές προετοιμασίες για την ζωντανή μετάδοση με την πληροφορία ότι το live stream θα περάσει σε όλα τα μεγάλα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το κρατικό πρακτορείο RIA Novosti μετέδωσε ότι η βλάβη είναι αποτέλεσμα επίθεσης DDoS (distributed denial of service), ένα είδος κυβερνοεπίθεσης που διεξάγεται με την εσκεμμένη υπερφόρτωση του δικτύου με τεράστιο όγκο συνδέσεων που προκαλεί διακοπή ή κατάρρευση του server.

To Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το αίτιο των διακοπών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews και dailymail

Οι δολοφόνοι της Wagner ετοιμάζονται για επίθεση «φάντασμα» σε χώρες της Βαλτικής: Ο Πούτιν ενημερώνει όσους ολιγάρχες του δεν έχουν… αυτοκτονήσει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: