Όταν τις έδινε θέσεις και την έκανε βουλευτίνα η θυγατέρα του Γλαύκου δεν μιλούσε: Ήξερε για διαφθορά και σιώπησε η κυρία;

FILE PHOTO: Ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα. με τη σύζυγό του Μαρία, και την Καίτη Κληρίδου. Credit: ΚΥΠΕ, ΓΤΠ, PIO




Τα δικά της μηνύματα έστειλε κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της η Καίτη Κληρίδη, απαντώντας στις σημερινές αναφορές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κι αφήνοντας νέες αιχμές εναντίον του.

Βεβαίως όταν ο Νίκος Αναστασιάδης τις έδινε θέσεις και την έκανε βουλευτίνα η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη δεν μιλούσε: Ήξερε για διαφθορά και σιώπησε η κυρία; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος και δυνατός και υποστήριξε ότι «οι συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου, που απέδειξε ότι είναι ηγέτης και θα ασκήσουμε τον ρόλο μας σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Κληθείσα να σχολιάσει για ποιον λόγο αποφάσισε να ασκήσει επί του παρόντος κριτική στον Πρόεδρο Αναστασιάδη περί διαφθοράς κι όχι νωρίτερα, ανέφερε ότι «νομίζω πως έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομά του. Ο βίος και η πολιτεία του καθενός είναι γνωστά στην Κύπρo. Είναι μικρός ο τόπος και όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο εγώ».

Σημειώνεται ότι χθες η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον Νίκο Αναστασιάδη, εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες εναντίον του ότι αμαύρωσε την ιστορία του ΔΗΣΥ και δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε.

Ο Αναστασιάδης απαντά ξανά στη θυγατέρα του Γλαύκου: Οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του πατέρα της, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: