Ολονυχτία στο Λονδίνο υπέρ της Ουκρανίας- Η Οσκαρική Ελεν Μίρεν έδωσε το σύνθημα: Ειρήνη, ελευθερία, δημοκρατία στην Ουκρανία

epa10486444 British actress Helen Mirren narrates a poem during a vigil for Ukraine at Trafalgar Square in London, Britain, 23 February 2023. London marked the first anniversary of the Russian invasion of Ukraine with a vigil at Trafalgar Square. EPA/ANDY RAIN




Η Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν δάκρυσε καθώς απήγγειλε ένα ποίημα σε ολονυκτία στη βρετανική πρωτεύουσα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, αναφέρει το BBC.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απήγγειλε την αγγλική εκδοχή του ποιήματος «Take Only What Is Most Important» του Σέρχι Ζαντάν (Serhiy Zhadan), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε την απαγγελία το χαρακτήρισε ως ένα πολύ «δυνατό και σημαντικό ποίημα» και προσέθεσε: «Ειρήνη για την Ουκρανία, δημοκρατία για την Ουκρανία και ελευθερία για την Ουκρανία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Στέλλα Αλεβιζοπούλου
Ελλάδα Αθήνα 

Πέταγμα χαρταετού με οδηγίες από εφαρμογή στο κινητό: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της παράδοσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: