‘Ολα έτοιμα στο Στάδιο “Τάσος Παπαδόπουλος” για την ανακήρυξη του νέου προέδρου της Κύπρου – Συρρέει πλήθος κόσμου στο επιτελείο Χριστοδουλίδη [videos]

Ο υποψήφιος για την Προεδρία κ. Νίκος Χριστοδουλίδης lλίγο αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πάφο. Pio.gov.cy




Όλα είναι πλέον έτοιμα – καθώς οι κάλπες έκλεισαν και η καταμέτρηση ξεπέρασε το 50% των φηφισάντων- για την ανακήρυξη του 8ου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Ant 1, ήδη στήθηκαν οι απαραίτητες γιγαντοθόνες για την αναμετάδοση της τελετής.

Όπως ανακοινώθηκε, η τελετή θα αρχίσει στις 10μμ.

Αστυνομική δύναμη για την τήρηση της τάξης υπάρχει στις εισόδους και εντός του κλειστού γηπέδου, καθώς και περιμετρικά του κτηρίου. Μέσα στο κλειστό γυμναστήριο στήθηκε ειδική εξέδρα από την οποία θα γίνει η ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Κώστα Κωνσταντίνου. Επίσης έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες έξω από κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν την τελετή και όσοι δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτό.

Στον χώρο λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφάλειας από την Αστυνομία.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο στάδιο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, η μεταφορά πανό υβριστικού ή άλλου προκλητικού – ρατσιστικού περιεχομένου, η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού, η είσοδος εντός του σταδίου, σε οποιονδήποτε έχει καλυμμένο το πρόσωπο.

 

;Aρχισαν τα πανηγύρια για τον Χριστοδουλίδη

Την ίδια ώρα πλήθη κόσμου συρρέουν στα γραφεία του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, ενώ ξεκίνησαν τα πανηγύρια στην Πάφο, με το άκουσμα των exit polls.

Το κλίμα που επικρατεί είναι πανηγυρικό, όχι όμως ενθουσιώδες, καθώς άπαντες αναμένουν το τελικό αποτέλεσμα.

Mε πληροφορίες από Ant 1

Ικανοποίηση για τα exit polls, αναμένουμε τα αποτελέσματα, λέει το επιτελείο Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: