Ο Σίνερ στον δρόμο του Τσιτσιπά για την πρόκριση στα προημιτελικά στο Ρότερνταμ: Με Γκαρσιά στη Ντόχα η Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipas of Greece arrives to the court for his match against Emil Ruusuvuori of Finland at the ABN AMRO Open tennis tournament in Rotterdam, the Netherlands, 14 February 2023. EPA, Sander Koning




O Γιάνικ Σίνερ (Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης) θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, για την πρόκριση στα προημιτελικά του «ABN AMRO Tournament» του Ρότερνταμ.

Ο Ιταλός έκαμψε με 6-2, 3-6, 6-1 την αντίσταση του Γάλλου, Μπενζαμέν Μπονζί (Νο48) και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά, όπου τον περιμένει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/2) όχι νωρίτερα από τις 20:30 και ο νικητής του ζευγαριού θ΄ αντιμετωπίσει στους «8» τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα.

 Με Γκαρσιά η Σάκκαρη

Η Καρολίν Γκαρσιά θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στα προημιτελικά του WTA 500 Qatar Open, στη Ντόχα.

Η Γαλλίδα τενίστρια, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό της διοργάνωσης, νίκησε με ανατροπή κι απέκλεισε την Καρολίνα Μούχοβα, ύστερα από τρεις ώρες μεγάλης μάχης.

Η 29χρονη Γκαρσιά έχασε το πρώτο σετ με 6-7(3) αλλά επανήλθε και κατάκτησε τα επόμενα δύο με 7-5 και 6-4 για να επιστρέψει στα προημιτελικά της Ντόχα για πρώτη φορά μετά το 2018.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η… καυτή εκδίκηση του Μίλτου Τεντόγλου: Το πρωί του ακύρωσαν το 8.40, το βράδυ πήδηξε 8.41 [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: