Ο Αβέρωφ τηλεφώνησε σε Χριστοδουλίδη-Μαυρογιάννη και στη συνέχεια πήγε στον “Βούδα” του κόμματος: Είδε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο υποψήφιος για την Προεδρία, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα. Πηγή προέλευσης: ΚΥΠΕ, ΓΤΠ, ΠΙΟ




Στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου μετέβη ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά και την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος. Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος του κόμματος, υπέστη βαριά ήττα στις προεδρικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ νωρίτερα συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Νίκο Χριστοδουλίδη ενώ αύριο Δευτέρα προγραμματίστηκε συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του κόμματος. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, τον οποίο και συνεχάρη.

«Ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ενωμένος», ανέφερε στην πρώτη δήλωση του για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Βλέπετε γιατί άξιζε να υπηρετώ εδώ και δεκαετίες αυτόν τον υπερήφανο κόσμο του ΔΗΣΥ. Ένα κόμμα με αρχές και αξίες και με ανθρώπους που παραμένουν δίπλα στον ΔΗΣΥ. Για αυτά που πιστέψαμε. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό, έχω συγχαρεί τους ανθυποψηφίους μου που πέρασαν στον επόμενο γύρο».

«Μην με συγχύζετε με άλλους, λειτουργώ θεσμικά», τόνισε.

Σημείωσε πως οποιαδήποτε απόφαση για την επόμενη ημέρα ανήκει στο πολιτικό γραφείο του κόμματος. Πάντως όπως είπε θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Στο δεύτερο γύρο Χριστοδουλίδης (32,04%) και Μαυρογιάννης (29,59%): Βαριά ήττα (26,11%) για τον Νεοφύτου [τελικά αναλυτικά αποτελέσματα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: