Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν ακολούθησε τη “γραμμή” της Ν.Δ. υπέρ του Αβέρωφ: Υποστηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την Προεδρία της Κύπρου

Με μια κοινή τους φωτογραφία συνόδευσε την ανάρτησή και τις ευχές του προς τον υποψήφιο πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Ο περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Αποστολος Τζιτζικωστας υποστηρίζει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδης στις προεδρικές εκλογές για την εκλογή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έγραψε σχετικά:

Εύχομαι καλή επιτυχία στον καλό μου φίλο @nikoschristodoulides στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου την Κυριακή!

Είμαι σίγουρος ότι με το όραμα, την εργατικότητα, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του θα οδηγήσει την Κύπρο μας ακόμη πιο μπροστά.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν ακολούθησε την επίσημη “γραμμή” της Ν.Δ. για υποστήριξη του προέδρου του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η κίνηση του περιφερειαρχη Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται καλή εξέλιξη καθώς είναι επίσης και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, όπως και σημαντικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Χριστοδουλίδης προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αναμένεται να είναι ένας εκ των δύο υποψηφίων που θα περάσει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τερματίζει τρίτος και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, που υπσοτηρίζεται από το ΑΚΕΛ έρχεται δεύτερος.

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα για την υποστήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του Νίκου Χριστοδουλίδη ενόψει των εκλογών της Κυριακής στην Κύπρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: