Με Μπαπέ η Παρί απέναντι στη Μπάγερν για τον πρώτο αγώνα στους 16 του Champions League

File photo Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ. EPA / IAN LANGSDON




Με τον Κιλιάν Μπαπέ -κατά πάσα πιθανότητα- διαθέσιμο, θα υποδεχθεί, όπως όλα δείχνουν, αύριο Τρίτη (14/2, 22:00) η Παρί Σεν Ζερμέν την Μπάγερν Μονάχου, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League.

Και αυτό, γιατί ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας, ο οποίος θεωρείτο αρχικά ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι, μετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Παρί, μια ημέρα πριν από τον αγώνα με τους Βαυαρούς. Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος διεθνής είχε τραυματιστεί την 1η Φεβρουαρίου στον αριστερό μηρό, στον αγώνα με τη Μονπελιέ και η αρχική εκτίμηση, έκανε λόγο για αποχή του από τους αγώνες για τρεις εβδομάδες.

Όμως, ο Μπαπέ έδωσε «μάχη με το χρόνο» και νίκησε… κατά κράτος, καθώς «έβγαλε» μέρος της χθεσινής προπόνησης της γαλλικής ομάδας, αφήνοντας μια ελπίδα ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν, τουλάχιστον ως αλλαγή.

Στην έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης, η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους, εθεάθη ο 24χρονος επιθετικός να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, όπως και οι Λιονέλ Μέσι και Μάρκο Βεράτι, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν. Ο Αργεντινός είχε «κληρονομήσει» ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ματς πρωταθλήματος με τη Μονακό.

Από σήμερα, ο Μέσι επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο εξίσου κρίσιμη για την Παρί είναι και η επιστροφή του Βεράτι, καθώς ο Ιταλός είχε έναν μικροτραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με τους Μονεγάσκους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προηγείται στη μάχη για το ευρωπαϊκό «χρυσό παπούτσι»: Και ο δεύτερος, όμως, είναι Νορβηγός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: