Κλείνει στις 8μμ η Εθνική για βαρέα οχήματα: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων για Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα

Eκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας Αττικής. ΑΠΕ – ΜΠΕ




Βάσει των προβλέψεων της μετεωρολογικής υπηρεσίας για έντονες χιονοπτώσεις από νωρίς απόψε το βράδυ και μέχρι νωρίς αύριο το μεσημέρι, ανακοινώθηκε το κλείσιμο της Εθνικής Οδού για βαρέα  οχήματα, καθώς και η διακοπή των δρομολογίων των τρένων Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε ισχύ από τις 20:00 και όχι από τις 21:00, όπως είχε αρχικά γνωστοποιήσει εκ παραδρομής η Αστυνομία.

Όσον αφορά τα τρένα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Νέο χιονοκύμα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια από απόψε μέχρι αύριο το μεσημέρι: Οι προβλέψεις meteo, Μαρουσάκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: