Eπελαύνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα του 112 σε Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία , Σποράδες και σε περιοχές της Αττικής  




Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Εύβοιας, της Βοιωτίας,της Φθιώτιδας  και των Σποράδων προειδοποιώντας του για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην περιοχή τους.

Παράλληλα, αντίστοιχο μήνυμα έχουν λάβει και κάτοικοι κάποιων περιοχών στην Αττική, ωστόσο το βράδυ αναμένεται να σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα του 112 σε κατοίκους περισσότερων περιοχών του λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της 5/2/2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας:https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena ».

Στη Μαγνησία

Μήνυμα ενημέρωσης για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα,χιλιάδες κάτοικοι
του Βόλου και της Μαγνησίας λίγο πριν από τις 17:00, προειδοποιώντας για κινδύνους από την επερχόμενη κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ αναμένεται να”χτυπήσει” την ανατολική Θεσσαλία και κυρίως το Πήλιο,τα νησιά των Σποράδων και την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου τα επόμενα 24ωρα ,αρχής γενομένης από τις πρώτες νυχτερινές ώρες και γι αυτό μέσω του 112 οι κάτοικοι καλούνται να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Mε πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βόλος, Ελλάδα

Η «Βarbara» βάζει έως την Τρίτη τη χώρα στην κατάψυξη:Βουτιά του υδράργυρου κατά δέκα βαθμούς, άνεμοι έως 9 μποφόρ και σφοδρές χιονοπτώσεις* Ερχονται μηνύματα του 112 [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: