Εκκαθάριση στο Προεδρικό Μέγαρο: Εκδιώχθηκαν από το Επιτελείο του νέου Προέδρου όλοι οι συνεργάτες που υπηρέτησαν τον Αναστασιάδη!!!

Το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Το Επιτελείο του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε μία απόφαση, πριν ακόμα ο Νίκος Χριστοδουλίδης πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, που προκάλεσε σοκ και δυσαρέσκεια καθώς χαρακτηρίστηκε από παντελή έλλειψη ευαισθησιας.

Αποφάσισε να αλλάξει όλα τα μέλη της ομάδας που εργάστηκε με τον απερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, σε σημείο που άλλαξε και τους κηπουρούς!!! Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αναστασιάδης τηλεφώνησε στον κ. Χριστοδουλίδη και εξέφρασε τη λύπη του.

Η απόφαση παρουσιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης του προσωπικού. Βεβαίως, επαναλαμβάνουμε ότι είναι δικαίωμα του εκάστοτε Προέδρου να διορίζει τους δικούς του ανθρώπους. Απλά, ορθά κατακρίθηκε ο τρόπος που έγιναν οι απολύσεις, καθώς και το γεγονός ότι με την κίνηση αυτή έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται τα στελέχη του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρειτο κανάλι Σίγμα:

Από την 1η Μαρτίου, όταν θα αναλάβει και επίσημα την προεδρία της Δημοκρατίας ο Νίκος Χριστοδουλίδης, πέραν από τους υπουργούς και τους επιτρόπους, καθήκοντα γραμματειακού προσωπικού θα αναλάβουν και πρόσωπα της δικής του επιθυμίας.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν σταλεί επιστολές και μετατίθεται μεγάλος αριθμός ατόμων που εδώ και χρόνια εργαζόνταν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από τις θέσεις τους αποχωρούν δεκάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν από προχθες ότι μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να αδειάσουν τα γραφεία τους.

Επιστολές για μετακίνηση τους από το Προεδρικό έλαβαν δύο διπλωμάτες και εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν αποσπαστεί επί της προεδρίας του Νίκου Αναστασιάδη. Από την ριζική ανανέωση που επιθυμεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μετακινούνται και πρόσωπα από την Προεδρική Φρουρά.

Ακόμα και σήμερα: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης γράφει και σβήνει ονόματα πιθανών υπουργών, σε ποιούς πιθανότατα καταλήγει…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: