Το παγκόσμιο φαινόμενο Κιμ Καρντάσιαν κλήθηκε για διάλεξη στο Harvard: Ανάρτηση με 6,5 εκατ. like και 25.000 σχόλια [εικόνες]

Η Κιμ Καρντάσιαν στην είσοδο του Harvard Πηγή Instagram




Είναι ένα φαινόμενο τη εποχής μας. Η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος Κιμ Καρντάσιαν μια από τις διασημότερες «περσόνες» της σύγχρονης εποχής προκαλεί θαυμασμό αλλά και έντονες αντιδράσεις.

Την γνωρίζουν σχεδόν όλοι αν και πολλοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το τρόπο με τον οποίο απέκτησε τη διασημότητα και τα πλούτη της. Πάντως το πανεπιστήμιο Harvard την κάλεσε, προφανώς με την ιδιότητα του παγκόσμιου φαινομένου την 41χρονη επιχειρηματία -η  περιουσία της ξεπερνά τα $1,8 δισεκατομμυρίων και την αξία της εταιρείας της υπολογίζεται στα $3,2 δισεκατομμύρια- για να δώσει μια διάλεξη για τους φοιτητές του.

Η Κιμ Καρνάσιαν φωτογραφίζεται με τους φοιτητές του Harvard που παρακολούθησαν της διάλεξή της
Πηγή Instagram

Το γνωστοποίησε η ίδια σε ανάρτησή της στο βασικό «εργαλείο» της δουλειάς και του πλούτου της, το Instagram, στο οποίο την ακαλουθούν 342 εκατομμύρια άνθρωποι, γράφοντας:

«Μίλησα στο Harvard χθες στα πλαίσια του μαθήματος ‘HBS Moving Beyond DTC’. H εργασία της τάξης ήταν για την SKIMS οπότε η συνεργάτης μου, Jens, και εγώ μιλήσαμε για το marketing της εταιρείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας. Είμαι πολύ περήφανη για την SKIMS και η σκέψη ότι αυτό θα είναι μέρος μαθήματος στο Harvard είναι απλά τρελό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η ανάρτηση η οποία έως το πρωί της Τρίτης, ώρα Ελλάδας, είχε συγκεντρώσεις περίπου 6,5 εκατομμύρια Like είχε και περίπου 25.000 σχολιασμούς, αρκετοί από τους οποίους επικριτικοί τόσο προς την ίδια, όσο και προς το ίδιο το Harvard.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: