Το κανάλι Σίγμα έδωσε εκτίμηση αποτελέσματος για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου: Νίκος Χριστοδουλίδης με 33-39

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση “Το Μέλλον της Ευρώπης και η Κύπρος, στην οποία μίλησαν μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Την τελευταία δημοσκόπηση πριν τις Προεδρικές εκλογές παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το κανάλι Σίγμα στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές».

Στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσιάστηκε η κάρτα της «Εκτίμησης Αποτελέσματος» η οποία παρουσιάζεται σε κάθε τελευταία δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τον εκλογολόγο Νάσιο Ορεινό, που μίλησε στο SigmaLive, η συγκεκριμένη κάρτα δίνει ένα αποτύπωμα του αποτελέσματος της μέρας των εκλογών σε κάποια διαστήματα, συμπεριλαμβανομένου και κάποιου λάθους.

«Αυτή την κάρτα πρέπει να την βλέπουμε πλέον γιατί είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο πραγματικό αποτέλεσμα», είπε.

Πρτος ο Νίκος Χριστοδουλίδης με 33-39

Δεύτερος ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 22.7-27.7

Τρίτος ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 21.7-26.7

Τέταρτος ο εθνικιστής του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου με 4-6.6

Ακολουθούν οι κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

Η εκτίμηση του (τελικού) αποτελέσματος του καναλιού Σίγμα

ΕΞΑΛΛΟΥ: Το ΣΙΓΜΑ παρουσίασε την τελευταία του δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και το μέγεθος δείγματος ήταν 1475 επιτυχημένες συνεντεύξεις.

Στην παράσταση νίκης ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταγράφει ποσοστό της τάξης του 58% ενώ ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με ποσοστό 18% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με ποσοστό της τάξης του 10%.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: