Το άδειο βάζο της αμαρτωλής μαρμελάδας: Πώς η Σακίρα έπιασε στα… πράσα τον Πικέ

Στιγμιότυπο από βίντεο κλιπ της Σακίρα




Η Σακίρα φέρεται να ανακάλυψε την «εξωσυζυγική» σχέση του Ζεράρ Πικέ βρίσκοντας ένα περίεργο στοιχείο κρυμμένο στο ψυγείο τους.

Η τραγουδίστρια, 45 ετών, η οποία χώρισε από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο μετά από 11 χρόνια μαζί, συνειδητοποίησε ότι ο πρώην της είχε σχέση όταν ανακάλυψε ότι ένα βάζο μαρμελάδας φράουλας είχε φαγωθεί ενόσω εκείνη έλειπε.

Σύμφωνα με το ShowNews Today, η Σακίρα ήξερε ότι στον Ζεράρ και τα παιδιά τους δεν άρεσε η μαρμελάδα φράουλας και έτσι συμπέρανε ότι κάποιος άλλος έμενε στο σπίτι τους.

Η Σακίρα επέστρεψε στο σπίτι της από μια τουρνέ όταν παρατήρησε ότι η μαρμελάδα στο ψυγείο της είχε καταναλωθεί και γνωρίζοντας ότι στην υπόλοιπη οικογένειά της το συγκεκριμένο τρόφιμο δεν άρεσε, προχώρησε σε πονηρές εικασίες.

Η τραγουδίστρια φάνηκε μάλιστα να υπαινίσσεται την όλη ιστορία στο βίντεο για το single της Te Felicito, όπου φαίνεται να ανοίγει ένα ψυγείο.

Στο μεταξύ νέες «καυτές» αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με τον πολύκροτο χωρισμό, καθώς ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είχε απατήσει την πρώην σύντροφό του πάνω από 50 φορές.

Όπως δήλωσε ο παπαράτσι και δημοσιογράφος Τζόρντι Μάρτιν, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε απατήσει την ποπ σταρ «όχι μόνο» με την νυν σύντροφό του, Κλάρα Κία, «αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα. Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Η τελευταία «πέτρα του σκανδάλου» ήταν, βέβαια, το διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι.

«Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα βρήκε μηνύματα του Πικέ με τη Ραφαέλι και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις», αποκαλύπτει ο Μάρτιν.

Πλέον, ο Πικέ έχει επισημοποιήσει την σχέση του με την 22χρονη σερβιτόρα Κλάρα Κία Μάρτι, με την Σακίρα να πετάει «μπηχτές» και για τους δύο τους με όποια ευκαιρία της δίνεται – για παράδειγμα, μέσα από το νέο της τραγούδι, το οποίο έχει σπάσει ρεκόρ θεάσεων στο YouTube, κάνοντας την Κολομβιανή τραγουδίστρια κατά 2,5 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη.

Με πληροφορίες από Dailymail

Τέλος του εμπάργκο της Κίνας στις ταινίες της Marvel: Από τον Φεβρουάριο ξεκινούν και πάλι οι προβολές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: