Ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε οριστικά από τον αγώνα με την Κηφισιά στον Ρέντη: Kινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο [video]

Παίκτες του Ολυμπιακού Β’. Photo via Glomex




Ο Ολυμπιακός αποχώρησε οριστικά από τον αγώνα με την Κηφισιά στον Ρέντη και σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3.ΙΙ.δ) κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών από φέτος, 5 βαθμών από τη νέα σεζόν και με πρόστιμο ως 200.000 ευρώ.




Μια κόκκινη κάρτα έγινε αφορμή να δημιουργηθεί ένταση και να διακοπεί αρχικά προσωρινά η αναμέτρηση στο Ρέντη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βάτσιος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κωστή για τάκλιν στον Ταλάλ.

Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων», με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί στο 22′ και να φύγει ο ίδιος τα αποδυτήρια. Οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν στο γήπεδο, μετά από σχεδόν 30 λεπτά ο Βάτσιος και οι βοηθοί του επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός Β αρνήθηκε να συνεχίσει το ματς, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή.

Οι γηπεδούχοι, αναμένεται να υποστούν τις κυρώσεις που προκύπτουν από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή του ματς, όπως συνέβη και στον αγώνα με την Athens Kallithea.

Ειδικότερα, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο
και χρηματική ποινή από 20.000 έως 200.000 ευρώ.

Το άρθρο 21 στην παράγραφο 3.ΙΙ.δ
“Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση, η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια”.

Επίσης δεν διεξήχθη, η αναμέτρηση Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β στο Ηράκλειο, αφού περισσότεροι από 10 παίκτες των Κρητικών «χτυπήθηκαν» από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος να μην έχει διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί.
Η ΑΕΚ Β πήγε κανονικά στην Κρήτη, παράταχθηκε στο γήπεδο, όμως, ο Ηρόδοτος εμφανίστηκε με έξι παίκτες και ο διαιτητής Σταυρουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα.

 

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: