Σε παράκρουση μετά το κάζο της Ουάσιγκτον ο Ταγίπ: Φοβερίζει ξανά με Ταϊφούν και γιουρούσια την Αθήνα

FILE PHOTO: Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας. Φωτογραφία: Τουρκική προεδρία




Νέα επίθεση εναντίον της χώρας μας εξαπολύει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επαναφέροντας τις απειλές για χρήση του πυραύλου Tayfun εναντίον της Αθήνας, εάν οι Έλληνες δεν “φανούν έξυπνοι” και “εξοπλίσουν τα νησιά”.

Ξαναμασώντας τις γνωστές ανιστόρητες αναφορές στη Συνθήκη της Λωζάνης, ο Ερντογάν είπε: «Με τον εξοπλισμό των νησιών, κάνουν αντίθετα βήματα όσον αφορά τη Συνθήκη της Λωζάνης και άλλες συμφωνίες. Όσα δηλώνει ο Μητσοτάκης δεν αρκούν για να καθορίσουν την τύχη της περιοχής. Εμείς παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα για το θέμα αυτό σε διεθνείς συναντήσεις».

«Υπάρχει μια ισχυρή Τουρκία.  Η Τουρκία παρήγαγε έναν πύραυλο που ονομάζεται Tayfun. Κι αν αυτός χτυπήσει την Αθήνα; Δεν έχουμε πρόβλημα, να φανείς έξυπνος. Αν στρατιωτικοποιήσεις  τα νησιά, θα μείνουμε άπραγοι; Κοίτα Μητσοτάκη, πάλι μιλάς δεξιά και αριστερά. Να ξέρεις καλά το εξής: Eάν προσπαθήσεις να κάνεις κάποιο λάθος, να ξέρεις ότι οι τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι!  Εάν συμπεριφέρεστε έξυπνα, δεν έχουμε καμία δουλειά μαζί σας».

Για το βρετανικό περιοδικό The Economist το οποίο μεταξύ άλλων έγραψε ότι η Τουρκία είναι στα πρόθυρα της δικτατορίας και αποκάλεσε τον Ερντογάν, «νταή» ο Τούρκος Πρόεδρος διερωτήθηκε:

«Το βρετανικό περιοδικό καθορίζει τη μοίρα της Τουρκίας; Το έθνος μου την καθορίζει. Ό,τι λέει το έθνος μου, αυτό συμβαίνει στην Τουρκία».

Mε πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Εκρέμ ή Κεμάλ; Ποιος θα γκρεμίσει τελικά τον Ταγίπ; Τον Φεβρουάριο θα γνωρίζουμε τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης – Οι διεργασίες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: