Ο Αναστασιάδης υποτιμά τους πολίτες: Από Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε θλιβερό κομματάρχη του ΔΗΣΥ…

Στιγμιότυπο από την κατάθεση θεμελίου λίθου Χιονοδρομικού Κέντρου Τροόδους Χιονοδρομικό Κέντρο Τροόδους, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης καταθέτει τον θεμέλιο λίθο του Χιονοδρομικού Κέντρου Τροόδους. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει ξεπεράσει κάθε όριο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και έχει υποβιβάσει σε αφάνταστο βαθμό το θεσμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τελευταία συμπεριφέρεται ως ένας θλιβερός κομματάρχης στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ), που έχει διχαστεί με την επιμονή του προέδρου του, Αβέρωφ Νεοφύτου, να διεκδικήσει την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες 24 ώρες ο κ. Αναστασιάδης τηλεφωνεί σε στελέχη του ΔΗΣΥ που υποστηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη και ζητά να ψηφίσουν τον κ. Νεοφύτου. Ο Κύπριος πρόεδρος έφτασε στο έσχατο σημείο να παρακαλεί τα στελέχη που έχουν αποστασιοποιηθεί και στηρίζουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Ο κ. Αναστασιάδης φοβάται τις υποθέσεις διαφθοράς που αναμένεται να ανοίξουν μετά την αποχώρηση του από το Προεδρικό Μέγαρο.

Η ιστοσελίδα μας έχει λάβει πληροφορίες ότι ο κ. Αναστασιάδης έγινε …θλιβερός κομματάρχης επειδή η ηγεσία του ΔΗΣΥ εκβιάζει τον Κύπριο πρόεδρο για τη διαφθορά που σαρώνει που πολιτικό και οικονομικό σύστημα της Κύπρου.

Ο κ. Αναστασιάδης έκανε νέες δηλώσεις στήριξης προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά την τελική συγκέντρωση στην Επαρχία Λάρνακας.

Εάν ο κ. Νεοφύτου δεν προκριθεί στον δεύτερο γύρο και χάσει από τους κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη, ο πρόεδρος της Κύπρου αναμένεται να ηγηθεί κίνησης ανατροπής και εκδίωξης του Αβέρφω Νεοφύτου από την προεδρία του ΔΗΣΥ.

Παραμένει υπό τον εκβιασμό του ΔΗΣΥ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, φοβάται τις υποθέσεις “διαφθοράς”: Τον υποχρεώνουν να στηρίζει καθημερινά τον Αβέρωφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: