Γεμίζει ξανά το ρόστερ της ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ελίασον μετά από 2,5 μήνες απουσίας

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Έρβιν Τζουκάνοβιτς (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη της ΑΕΚ Νίκλας Ελίασον (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – ΑΕΚ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Supergleague στο γήπεδο ”Θ. Κολοκοτρώνης”, στη Τρίπολη, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ




Μόνο… καλά νέα είχε για τον Ματίας Αλμέιδα η σημερινή (23/1) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ο Νίκλας Ελίασον μπήκε στο 100% των προπονήσεων και μετράει πλέον αντίστροφα για την πλήρη επανένταξή του στο αγωνιστικό πλάνο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σουηδός εξτρέμ που είχε υποστεί κάταγμα περόνης στις αρχές Νοεμβρίου, τον τελευταίο καιρό ακολουθούσε μέρος του κανονικού προγράμματος και κομμάτια προπονήσεων, ωστόσο, επέστρεψε πλέον σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Από εκεί και πέρα, σε φουλ ρυθμό μπήκε και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος είχε λείψει από τους αγώνες με Ιωνικό, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό λόγω ενός χτυπήματος στο δεξί πόδι.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό (γι’ αυτό απουσίασε από το ματς με τον Ιωνικό), ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (29/1) στην «OPAP Arena» κόντρα στον Άρη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Στην Εθνική Πολωνίας κλείνει ο Φερνάντο Σάντος: Διετές συμβόλαιο με προπτική ανανέωσης ως το 2026

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: