Fake News για την αγωνίστρια της ΕΟΚΑ Έλλη Χριστοδουλίδου: Τα διαψεύδει και επαναλαμβάνει ότι υποστηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συγκέντρωση της Λάρνακας. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Στο πλευρό του Νίκου Χριστοδουλίδη τάσσεται η αγωνίστρια του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 Έλλη Χριστοδουλίδου απο τη Λεμεσό, η οποία σημειωτέον ήταν η γυναίκα, που για τρία χρόνια έκρυβε μέσα στο κρησφύγετό της τον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή.

«Ακολουθώντας αυτό, που μου επέβαλε η συνείδηση μου, στήριξα με περηφάνια, υπογράφοντας ως μια από τους εκατόν, που στηρίζουν την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Χριστοδουλίδου.

Προσθέτει ακόμη ότι την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη στηρίζει συνειδητά και με περηφάνια και η οικογένεια της.

Ξεκαθαρίζει την ίδια ώρα ότι οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται εκ μέρους της από άλλους δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αλήθεια και την πραγματικότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναφορά της κ. Χριστοδουλίδου έρχεται ως απάντηση σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που την θέλουν να τάσσεται στο πλευρό άλλου υποψηφίου για την Προεδρία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα To Thema Online:

Η κ. Χριστοδουλίδου εξέδωσε την πιο πάνω δήλωση μετά από σειρά αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες συνοδεύονται από φωτογραφίες που δείχνουν την αγωνίστρια της ΕΟΚΑ αγκαλιά με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στην πιο κάτω ανάρτηση του κ. Γεώργιου Καραϊσκάκη, Κοινοβουλευτικού Συνεργάτη Βουλευτή του ΔΗΣΥ, αναφέρεται: «Ντροπή, ψεύτες.. τι άλλο θα επικαλεστείτε νομιζόμενοι πως θα πλήξετε την υποψηφιότητα του Πρόεδρου Αβέρωφ Νεοφύτου. Η κα. Έλλη την οποία θυμηθήκατε τώρα παραμένει δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου. Οι φωτογραφίες είναι από το ετησιο Μνημόσυνο του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή τη περασμένη Κυριακή».

Δείτε την ανάρτηση:

Σε άλλη δημοσίευση, η οποία κοινοποιήθηκε στην ομάδα «Φίλοι και Υποστηρικτές Αβέρωφ Νεοφύτου» στο Facebook, αναφέρεται:

«Για όσους ΑΝΗΘΙΚΑ διαδίδουν ότι τάχα ο ΔΗΣΥ διέγραψε την αγωνίστρια της ΕΟΚΑ Έλλη Χριστοδούλιδου η απάντηση είναι μία. Ουδέν αναληθεστερον. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είχε εγκάρδια συνάντηση με την αγαπητή κα Έλλη την Κυριακή το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Να δούμε τι άλλο θα πούνε οι γνωστοί ψεύτες και συκοφάντες!! #metonaverof #averof2023».

Δείτε την fake news ανάρτηση, που διέψευσε η κ. Χριστοδουλίδου:

Ο Χριστοδουλίδης, αν εκλεγεί, θα αναβιώσει το ενιαίο αμυντικό δόγμα: Θέλουμε η Κύπρος να έχει ισχυρή αποτρεπτική ισχύ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: