Εξαιρετική κίνηση εκ μέρους του Ανδρέα Μαυρογιάννη: Έδωσε στη δημοσιότητα τα έσοδα και τα έξοδα του Επιτελείου του

FILE PHOTO: Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Το Επιτελείο του προεδρικού υποψήφιου Ανδρέας Μαυρογιάννη έδωσε στη δημοσιότητα την Κατάσταση Εσόδων και Εξόδων. Είναι μία εξαιρετική κίνηση που πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι.

«Στο πλαίσιο της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της χρηστής διοίκησης και του νέου ήθους, που επιθυμούμε να φέρουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την Κατάσταση Εσόδων-Εξόδων του Επιτελείου μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου σημειώνεται ότι «πεποίθησή μας είναι ότι οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν».

Σημειώνεται ότι «η Κατάσταση Εσόδων-Εξόδων αφορά το σύνολο των ποσών που έχουν εισπραχθεί, καθώς και το σύνολο των ποσών που έχουν δαπανηθεί μέχρι τις 11/1/2023, από το Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Καλεί τους ανθυποψηφίους «με σεβασμό στους πολίτες, την εκλογική διαδικασία, τις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, να πράξουν το ίδιο».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: