Εντυπωσίασε η θυγατέρα του Νίκου Χριστοδουλίδη, Ιωάννα-Μυρσίνη: Θα είναι Πρόεδρος που ενώνει, ένας Πρόεδρος για όλους…

Η Ιωάννα-Μυρσίνη Χριστοδουλίδη, θυγατέρα του προεδρικού υποψήφιου Νίκου Χριστοδουλίδη. Φωτογραφία ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΙΚΕΤΟΣ




Η 18χρονη Ιωάννα-Μυρσίνη Χριστοδουλίδη ήταν η προτείνουσα του Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κόρη του, η οποία είναι φοιτήτρια στη Γαλλία.

Η Ιωάννα Χριστοδουλίδη, η οποία ρωτήθηκε γιατί πρότεινε η ίδια τον πατέρα της, απάντησε:

«Αρχικά να πω ότι είναι τιμή μου που είχα αυτή την ευκαιρία, να προτείνω τον παπά μου, κάποιον που αγαπώ και θαυμάζω αρκετά και κάποιον, που πέραν ότι είμαι η κόρη του, θαυμάζω γιατί έχει αξίες είναι ικανός και νιώθω όπως λέει και ο ίδιος ότι είναι ένας σύγχρονος ηγέτης, με πλούσιο βιογραφικό που εμπιστεύομαι.

Θέλω να πω, ακόμα και αυτοί που δεν τον στηρίζουν, να ξέρουν ότι αν γίνει πρόεδρος θα είναι ένας πρόεδρος που ενώνει, όπως λέει και ο ίδιος, ένας πρόεδρος για όλους και για αυτούς που τον στηρίζουν και για όσους δεν τον στηρίζουν».

Σε ερώτηση του ageliaforos.com για το κατά πόσον θαυμάζει και την μητέρα της, που πρόσφατα προήχθη στο βαθμό του Πληρεξουσίου Υπουργού στο Υπουργείο Εξωτερικών, κ. Φιλίππας Καρσερά, σημείωσε:

«Θαυμάζω όλη την οικογένεια μου, αυτούς που στέκονται εδώ και όσους δεν στέκονται και χωρίς την μάμμα κανένας μας δεν θα ήταν εδώ τώρα…»

Υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη: Τώρα είναι η ώρα των συνενώσεων κι όχι των αποκλεισμών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: