Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο: Θα επισκεφθεί εργοτάξια του ΒΟΑΚ και του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι

FILE PHOTO: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό. Πηγή φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού




Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συνοδεύεται από ευρύ υπουργικό κλιμάκιο.

Ήδη οι πρώτοι υπουργοί έχουν φτάσει στην Κρήτη, ανοίγοντας τον κύκλο των παράλληλων επαφών και συναντήσεων που θα έχουν με τοπικούς φορείς.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ ήδη έχει αφιχθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου:

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
  • Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί εργοτάξια του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου στο Καστέλι.
  • Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης, στο Δημαρχείο Ηρακλείου.
  • Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Η Ελλάδα ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές εν μέσω εντάσεων με την Τουρκία, γράφει η Le Figaro: Δεν θα υπάρξει πόλεμος με την Τουρκία, διαβεβαιώνει ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: