Διαρροές περί «σημαντικής δήλωσης» Πούτιν αύριο, επέτειο της πολιορκίας του Λένινγκραντ

FILE PHOTO: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν. EPA, PAVEL BEDNYAKOV/SPUTNIK/KREMLIN POOL / POOL MANDATORY CREDIT




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόκειται να κάνει μια «σημαντική δήλωση» για την πορεία του πολέμου αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο διορισμένο από τη Μόσχα σε κατεχόμενη από τη Ρωσία περιοχή της Ουκρανίας.

Ο Βλαντιμίρ Ρογκόφ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιοχής Ζαπορίζια, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα εκφωνήσει την ομιλία την Τετάρτη.

Η ομιλία θα είναι μέρος των εκδηλώσεων για την 80ή επέτειο από την ημέρα που οι Ρώσοι έσπασαν την πολιορκία του Λένινγκραντ από τις δυνάμεις της ναζιστικής Γερμανίας, στις 18 Ιανουαρίου του 1943.

Ο Ρογκόφ εκανε τη σχετική δήλωση στο κανάλι του στο Telegram και αργότερα αναπαρήχθη από ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το Κρεμλίνο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Πούτιν μετατρέπονται συχνά σε θρίλερ μετά από παρεμβάσεις Ρώσων αξιωματούχων, ενώ ενίοτε ακυρώνονται τελευταία στιγμή.

Η πρακτική καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση των κινήσεων του Πούτιν και η διαρροή αυτή καθ΄εαυτή θα μπορούσε να είναι μια κίνηση τακτικής τη στιγμή που φουντώνουν ξανά σενάρια για την υγεία του.

Με πληροφορίες από DailyMail

 

Αδύναμος, ανόρεκτος, απόμακρος ο Πούτιν: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του * Βαριές παρενέργειες από νέα θεραπεία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: