Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης Πισπιρίγκου [βίντεο]

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας προσέρχεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στην Αθήνα, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής του δικηγόρου Αλέξη Κούγια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για αναβολή της δίκης της φερόμενης ως παιδοκτόνος από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της.

Το δικαστήριο θα κληρώσει ενόρκους και θα διακόψει για άλλη ημερομηνία.

Η αίθουσα του δικαστηρίου είναι κατάμεστη, ενώ παραβρίσκονται ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, η οικογένεια της κατηγορούμενης (η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της).

Μπαίνοντας στην αίθουσα η κατηγορούμενη κοίταξε τον πρώην σύζυγο της, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη αντίδραση.

Σημειώνεται ότι η 34χρονη κατηγορείται, ακόμη, για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

Από το θάνατο της 9χρονης άλλωστε, ξεδιπλώθηκε και όλο το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, που επίσης αποδόθηκαν σε δολοφονίες με μοναδική κατηγορούμενη την 34χρονη μητέρα τους.

Στην υπόθεση αυτή εκκρεμεί ακόμη η απολογία της κατηγορούμενης προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να εισαχθεί η υπόθεση στο δικαστικό συμβούλιο για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Παιχνίδι καθυστερήσεων στην υπόθεση Πισπιρίγκου; Αναβολή της δίκης για μετά τον Απρίλιο ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: