Αγωνία πριν το πέναλτι; Ο Αβέρωφ έσπευσε να αφαιρέσει από το μητρώο μελών του ΔΗΣΥ τον Χριστοδουλίδη και τους υποστηρικτές του

Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του Φιλίππα και τα παιδιά τους. Φωτογραφία PIO, ΓΤΠ




Σε ισχύ τέθηκε η απόφαση του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά του, τίθενται εκτός του μητρώου του κόμματος.

Σύμφωνα με την απόφαση, εκτός κομματικού μητρώου θα βρεθούν ο αντιδήμαρχος Έγκωμης, Γιάννος Ιωάννου, η σύζυγος του δημάρχου Στροβόλου, Μικαέλλα Μέσσιου όπως επίσης και ο επιχειρηματίας, Πασχάλης Θεοφάνους.

Από την Πινδάρου παραπέμπουν στην απόφαση του πολιτικού γραφείου του κόμματος σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν θα εκδοθεί ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε ότι όποιος θέτει εαυτό εκτός κόμματος, αφαιρείται από το μητρώο.

Ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου πιέζεται πάρα πολύ από τις δημοσκοπήσεις -κυρίως τις δικές του- και δρα σπασμωδικά. Η απόφαση για τον Χριστοδουλίδη ήταν και μία απάντηση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος είπε ότι μετά τις εκλογές θα επιχειρήσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των συναγερμικών που εγκατέλειψαν το κόμμα και αυτών που έμειναν!

Ο Μαυρογιάννης διαψεύδει τα …”πηγαδάκια” που λένε ότι θα τον πριμοδοτήσει ο Αναστασιάδης για να περάσει στο δεύτερο γύρο!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: