Ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο που στεγάζει παιδικό σταθμό στο Μπρόβαρι κοντά στο Κίεβο: Ερευνες για θύματα [video]

FILE PHOTO: Rescue team work among the rubble of a damaged residential building hit by shelling in Dnipro, southeastern Ukraine, 14 January 2023, amid Russia’s invasion. EPA, SERGEY KOZLOV




Αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, σήμερα, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Ο Τιμοσένκο επεσήμανε ότι εξετάζεται αν υπάρχουν θύματα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτίριο να φλέγεται και αναφέρουν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε στο κτίριο αυτό όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

“Αναζητούμε πληροφορίες για θύματα και για τις συνθήκες” υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ανέφερε ο Τιμοσένκο στο Telegram.

Οπως γράφει η dailymail.co.uk ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Κιέβου της Ουκρανίας είπε ότι επρόκειτο για ελικόπτερο και ότι συνετρίβη σε νηπιαγωγείο και κτίριο κατοικιών. Είπε ότι υπήρξαν θύματα.

«Στην πόλη Brovary, ένα ελικόπτερο έπεσε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο και ένα κτίριο κατοικιών», είπε ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης του Κιέβου, Oleksiy Kuleba, προσθέτοντας ότι «παιδιά και υπάλληλοι βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο… υπάρχουν θύματα». ‘

Βοηθός του προέδρου είπε ότι γίνονται έλεγχοι για θύματα, εν μέσω φόβων ότι παιδιά βρίσκονταν ακόμα μέσα στο φλεγόμενο κτίριο.

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ένα φλεγόμενο κτίριο και ανέφεραν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε σε ένα κτίριο βρεφονηπιακού σταθμού.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κίεβο, Ουκρανία

«Ηθική υποχρέωση» της Βρετανίας να στείλει άρματα μάχης στην Ουκρανία λέει ο Κλέβερλι: Ερχεται νέα βοήθεια στο Κίεβο και από τις ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: