71ος διαγωνισμός «Μις Υφήλιος»: Η Φιλιππινοαμερικανίδα R’ Bonney Gabriel στέφθηκε ομορφότερη γυναίκα του κόσμου [videos]

Φωτογραφία από το twitter του διαγωνισμού Miss Universe




Η R’Bonney Gabriel από τις Ηνωμένες Πολιτείες στέφθηκε η 71η Μις Υφήλιος το βράδυ του Σαββάτου.

Η Γκάμπριελ, η οποία πέρυσι έγινε η πρώτη Φιλιππινοαμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο της Μις ΗΠΑ, πήρε το στέμμα μπροστά από την Αμάντα Ντουνταμέλ από τη Βενεζουέλα και την Αντρείνα Μαρτίνεθ από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

 

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, με 84 γυναίκες από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται για το στέμμα.

Όταν η Γκάμπριελ μπήκε στο Top 5, ρωτήθηκε από τους κριτές: «Ο διαγωνισμός για την Μις Υφήλιο έκανε πρόσφατα μια αλλαγή που επιτρέπει σε μητέρες και παντρεμένες γυναίκες να διαγωνιστούν φέτος. Ποια είναι άλλη μια αλλαγή που θα θέλατε να δείτε και γιατί;”

 

Η Γκάμπριελ απάντησε ότι ελπίζει οι διοργανωτές του διαγωνισμού να αυξήσουν το όριο ηλικίας των υποψηφίων.

“Θα ήθελα να δω μια αύξηση ηλικίας επειδή είμαι 28 ετών. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλικία που επιτρέπεται να διαγωνιστώ. Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα. Η αγαπημένη μου φράση είναι “αν όχι τώρα, τότε πότε;” Γιατί ως γυναίκα, πιστεύω ότι η ηλικία δεν μας καθορίζει. Δεν είναι αύριο, δεν είναι χθες — αλλά είναι τώρα. Η ώρα είναι τώρα”, είπε.

 

Η Gabriel από το Χιούστον είναι μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και καθηγήτρια ραπτικής.

“Διδάσκω μαθήματα ραπτικής σε γυναίκες που έχουν επιζήσει από την εμπορία ανθρώπων και την ενδοοικογενειακή βία. Και το λέω γιατί είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις ​​σε άλλους, να επενδύεις ​​στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά”, είπε η Γκάμπριελ.

«Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους για άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».

Με πληροφορίες από CNN

Σουηδός αστροναύτης Μάρκους Γουάντ: «Το Διάστημα είναι σημαντικό για την ανθρωπότητα και την καθημερινότητα των πολιτών»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: