14χρονος στις ΗΠΑ πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι τη συνομήλικη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν: To κορίτσι επέζησε από θαύμα [βίντεο]

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay




Ένα 14χρονο αγόρι από το Ουισκόνσιν φέρεται να πυροβόλησε τη φίλη του τουλάχιστον τρεις φορές στο κεφάλι, αφού εκείνη προσπάθησε να τον χωρίσει.

Το κορίτσι, που είναι και εκείνο 14 ετών και λέγεται  Jazlene Jones, αναμένεται να επιβιώσει από θαύμα από τον πυροβολισμό.

Στον Elia Olson, από το Racine, ο οποίος θα αντιμετωπιστεί ποινικά ως ενήλικος, κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και κατοχή επικίνδυνου όπλου, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τις αρχές.

Εάν καταδικαστεί θα μπορούσε να περάσει τα επόμενα 60 χρόνια στη φυλακή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στις αρχές, όλα συνέβησαν πριν από το μεσημέρι της Κυριακής.

Το ζευγάρι των ανηλίκων περπετούσε στις σιδηροδρομικές γραμμές της πόλης, περίπου 25 μίλια νότια του Μιλγουόκι, για να καπνίσει.

Οταν το κορίτσι είπε στο φίλο της ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους, εκείνος φέρεται να την διέταξε να κλείσει το τηλέφωνό της πριν το πετάξει στην άκρη, τη σημάδεψε με ένα λευκό περίστροφο στο κεφάλι και πυροβόλησε μία φορά.

Η Jazlene ικέτευσε για τη ζωή της, αλλά ο Elia φέρεται να είπε στην κοπέλα κάτι σαν “Πρέπει να πεθάνεις”.

Την πυροβόλησε άλλες δύο με τρεις φορές πριν φύγει τρέχοντας.

Παρά τα τραύματά της, η Jazlene έφυγε τρέχοντας και έκανε σήμα σε έναν αυτοκινητιστή κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Μία από τις σφαίρες εισήλθε από το αριστερό ζυγωματικό της και καρφώθηκε στο λαιμό της κοντά στην καρωτίδα της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την οικογένεια του θύματος, η κοπέλα υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση ενώ έχουν προγραμματιστεί αρκετές ακόμη επεμβάσεις. Παρόλα αυτά αναμένεται να επιβιώσει.

«Σε ηλικία 14 ετών, αυτό το μωρό θα πρέπει τώρα να ζει με ένα μάτι και να ζει με σφαίρες στο λαιμό και το κεφάλι της», ανέφερε η οικογένεια σε μια σελίδα GoFundMe.

“Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της, έχει καλή διάθεση και είναι ένα κινούμενο θαύμα.

Η οικογένειά της εκτιμά όλη την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη που έχουν δώσει όλοι. Έχει μακρύ δρόμο για την ανάρρωση με τραυματισμούς που αλλάζουν τη ζωή της”.

Ο ανήλικος δράστης φέρεται να παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τη φίλη του “σε μια κρίση οργής για μια ανάρτηση στο Snapchat και (έναν προτεινόμενο) χωρισμό”, ανέφερε το Fox 6.

Η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι ενός φίλου του, όπου βρήκε ένα 22άρι πιστόλι και δύο γεμιστήρες για ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ματωμένα ρούχα και παπούτσια στο σπίτι του.

Ο δικαστής διέταξε να κρατηθεί με εγγύηση 500.000 δολαρίων σε μετρητά και να μείνει μακριά από την Jazlene, το σπίτι της και τους φίλους και την οικογένειά της, ανέφερε το Racine County Eye.

ΠΗΓΗ: nypost.com

Οι αμβλώσεις στο στόχαστρο των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: