Βρέθηκε νεκρή η διάσημη Καναδή tiktoker Μέγκα Θάκερ: Είχε σημασία το τελευταίο μήνυμα; «Είστε υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας» [photos]

Η influencer Megha Thakur, 21 ετών tik tok




Η σταρ του TikTok, Megha Thakur, πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο με τον εαυτό της να περπατά στη Νέα Υόρκη, το οποίο έφερε λεζάντα με ένα κρυπτικό μήνυμα.

Η Καναδέζα, από το Μπράμπτον του Οντάριο, ήταν μόλις 21 ετών όταν πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Νοεμβρίου, επιβεβαίωσαν οι γονείς της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, στις 18 Νοεμβρίου, η Thakur είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τον εαυτό της να περπατά σε έναν δρόμο της Νέας Υόρκης με λεζάντα: «ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για το πεπρωμένο σου. Να το θυμάστε”

Ήταν η τελευταία ανάρτηση για την influencer που έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok και στο Instagram. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει αποκαλυφθεί.

«Με βαριές καρδιές ανακοινώνουμε το φως της ζωής μας, η ευγενική, περιποιητική και όμορφη κόρη μας, Μέγκα Τάκουρ, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα στις 24 Νοεμβρίου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες», έγραφε η ανάρτηση.

«Η Μέγκα ήταν μια νεαρή γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητη. Θα μας  λείψει πολύ», συνέχισε το μήνυμα.

«Λάτρευε τους θαυμαστές της και θα ήθελε να μάθεις για τον θάνατό της. Αυτή τη στιγμή, ζητάμε τις ευλογίες σας για το Megha. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας θα είναι μαζί της στο μελλοντικό της ταξίδι».

Η Thakur άρχισε να δημοσιεύει στο TikTok το 2019 εστιάζοντας το περιεχόμενο στη θετικότητα του σώματος και την αυτοπεποίθηση

Είχε σπουδάσει επιστήμη υπολογιστών στο Western University το φθινόπωρο του 2021, ανέφερε η Western Gazette, προσθέτοντας ότι προηγουμένως ήταν μοντέλο για την επίδειξη μόδας CAISA, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοικείται από φοιτητές στον Καναδά.

Το τελευταίο της βίντεο στο TikTok δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της, αλλά δεν είναι σαφές πότε γυρίστηκε το βίντεο, δεδομένου ότι η Thakur και οι κοντινοί πεζοί φαινόταν να είναι ντυμένοι για πιο ζεστό καιρό.

Οι θαυμαστές, οι ακόλουθοί της και τα αγαπημένα της πρόσωπα δημοσιεύουν μηνύματα στα βίντεό της στο TikTok καθώς αντιδρούν σοκαρισμένοι στο θάνατό της.

«Θεέ μου, όχι αυτό δεν μπορεί να συμβεί», έγραψε ένα άτομο.

Μια άλλη έγραψε: «Με ενέπνευσε τόσο πολύ η αγάπη της ήταν άνευ όρων που ήθελε πάντα να βλέπει τους άλλους να κερδίζουν, αλλά τα καλύτερα πράγματα να πω για εκείνη η καρδιά μου είναι τόσο ραγισμένη. στέλνοντας στην οικογένειά της τόση αγάπη».

«Οι αναρτήσεις της έφερναν τόση αυτοπεποίθηση και φως όταν δυσκολευόμουν, ήταν πάντα ένας άγγελος και όμορφη μέσα και έξω. Λυπάμαι για την απώλειά της και μακάρι να αναπαυθεί εν ειρήνη», σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής.

Ένας θαυμαστής μοιράστηκε ακόμη και πώς η Thakur του έμαθε πώς να αγαπά τον εαυτό του.

«Είμαι λυπημένος γιατί νιώθω ότι ο κόσμος χρειαζόταν κάποια σαν αυτήν, ήταν μόλις 17/18 με ενέπνευσε, μια πλήρως ενήλικη πώς να αγαπώ τον εαυτό μου και να έχω αυτοπεποίθηση», έγραψε ο ακόλουθος.

«Όλοι έχουμε τους αγώνες μας πίσω από κλειστές πόρτες, ανεξάρτητα από το πόσο αηδία νιώθει η ενέργειά μας για τους άλλους.

«Έχω πρόβλημα να σκέφτομαι ότι όλα είναι πάντα καλά στη ζωή ορισμένων ανθρώπων και έχουν μόνο μικρές ταλαιπωρίες. Αλλά όχι, είμαστε όλοι άνθρωποι, μπορούμε πραγματικά να πεθάνουμε αύριο ή τις επόμενες ώρες», πρόσθεσε ο θαυμαστής.

Η influencer Stephanie Valentine έγραψε: «Αγαπητή μου Megha, αυτό είναι απολύτως καταστροφικό. Στέλνατε στην οικογένειά σας τόση αγάπη. Είμαι πραγματικά πολύ λυπημένη για την απώλεια μιας δημιουργικής ιδιοφυΐας».

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk
Ελλάδα Αθήνα 

Τζιλ Μπάιντεν και Μπριζίτ Μακρόν έκλεψαν την παράσταση: Η μεγαλειώδης δεξίωση στο Λευκό Οίκο για τον Μακρόν [βίντεο, εικόνες]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: