Τραγωδία με δυο νεκρούς στην Κεφαλονιά: Προσπάθησαν να αποφύγουν εμπόδιο στο δρόμο και το όχημά τους έπεσε σε γκρεμό

FILE PHOTO: Στην μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στην περιοχή, για να φθάσουν οι πυροσβέστες στο βαρύ όχημα, συμμετείχαν 12 άνδρες της υπηρεσίας με 5 οχήματα και εθελοντικές ομάδες. Photo via @pyrosvestiki




Θλίψη στην κοινωνία της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει ο θάνατος δυο ανδρών, όταν το φορτηγό που επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό περίπου 100 μέτρων, στην περιοχή Ασπρογέρακας Πόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, με αποτέλεσμα οι δυο επιβαίνοντες να χάσουν ακαριαία την ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το kefaloniapress.gr, στο δρόμο τους βρήκαν σπασμένα κλαδιά, τα οποία προσπάθησαν να αποφύγουν, με συνέπεια να κατρακυλίσουν περισσότερα απο 100 μέτρα στο γκρεμό. O δρόμος φαίνεται να είχε διαβρωθεί απο τις τελευταίες βροχές.

Ένας βοσκός στην περιοχή φέρεται να ήταν αυτός που είδε την εκτροπή του φορτηγού  και κάλεσε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία

Στην μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στην περιοχή, για να φθάσουν οι πυροσβέστες στο βαρύ όχημα, συμμετείχαν 12 άνδρες της υπηρεσίας με 5 οχήματα και εθελοντικές ομάδες. Το σύνολο του προσωπικού έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ανασύρουν τις δυο σορούς.

 

Με πληροφορίες από kefaloniapress.gr/ AΠΕ – ΜΠΕ  του ανταποκριτή Κ. Συνετού

 

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό: Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, διέφυγε ο δράστης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: