Στον εισαγγελέα ο δράστης της άγριας γυναικοκτονίας στον Πειραιά: Εκρυψε το όπλο στην κατάψυξη μετά το φονικό…

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση της ΕΡΤ




Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδήγηθηκε το πρωί της Κυριακής ο 25χρονος Αλβανός που χθες τα ξημερώματα πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη, ομοεθνή, σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στον Πειραιά τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το κίνητρο του φονικού.

Φαίνεται πάντως, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου στους οποίους παραδόθηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, ότι η ζήλεια του για την 19χρονη, τού όπλισε το χέρι του.




Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίοζεται, κατα δήλωση του δικηγόρου του, «μετανιωμένος».

Ελαβε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο μεταξύ, με πολλή προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη στυγερή δολοφονία της 19χρονης μέσα στο διαμέρισμα του Πειραιά.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο  δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.




Ο ίδιος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη γυναικοκτονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, γράφοντας «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

Ο 24χρονος, πέρασε την πόρτα του αξιωματικού υπηρεσίας στον Πειραιά, λέγοντας στις Αρχές ότι, η σύντροφός του, μία 19χρονη κοπέλα, είναι νεκρή και ότι τη σκότωσε ο ίδιος, πυροβολώντας τηv στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα που ζούσε το ζευγάρι πράγματα βρήκαν νεκρή την 19χρονη μέσα σε λίμνη αίματος και, μάλιστα, διαπίστωσαν ότι το όπλο, το οποίο ο καθ’ ομολογία δράστης είχε προμηθευτεί παράνομα, το είχε κρύψει στην κατάψυξη του σπιτιού.




Ο 24χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί και, μάλιστα, λίγο αργότερα, παίρνοντας τις καταθέσεις των γειτόνων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι, αρκετά συχνά είχε διαφωνίες, ότι συχνά ο 24χρονος είχε εκνευρισμό και ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά να φωνάζει, με αποτέλεσμα, το βράδυ της Παρασκευής, όταν γύρισε από το νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται στον Πειραιά, να έχει μαζί του το όπλο και, κάτω από -μέχρι στιγμής-  αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς ο ίδιος δίνει διάφορες δικαιολογίες, έβγαλε το παράνομο όπλο και πυροβόλησε την κοπέλα στο κεφάλι.

Mε πληροφορίες από ΕΡΤ, OPEN

Κοπτοραπτική στα γιορτινά έξοδα από τους έλληνες: 89% θα ξοδέψουν λιγότερο φέτος, 37% μειώνουν και τα τρόφιμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: