Ρεκόρ υποτροφιών απονεμήθηκαν στο ετήσιο δείπνο της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Νέας Υόρκης

Από την εκδήλωση της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Νέας Υόρκης φωτο Εθνικός Κήρυκας




Το 86ο ετήσιο επίσημο δείπνο-βραδιά υποτροφιών διοργάνωσε η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης (The Hellenic Medical Society of New York – HMSNY) το περασμένο Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου στο Μανχάταν.

Στην εκδήλωση, που είχε μεγάλη προσέλευση, τιμήθηκαν οι διακεκριμένοι ιατροί, Δρ Στίβεν Νίκολας (Dr. Stephen Nicholas), Δρ Άλεξ Σπυρόπουλος (Dr. Alex Spyropoulos) και ο Έλληνας Γιώργος Λογοθέτης (George Logothetis), ενώ χορηγήθηκαν και οι υποτροφίες στους φετινούς δικαιούχους υποτροφιών.

Μετά τον εναρκτήριο χαιρετισμό από την Δρα Στέλλα Δούρη (Dr. Stella Douris), ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Ελλάδας, Βασίλης Κοντοζαμάνης μίλησε για το πόσο ζωτικής σημασίας είναι οι προσπάθειες του HMSNY όχι μόνο για την κοινότητα της Διασποράς αλλά και για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο απερχόμενος πρόεδρος του HMSNY Δρ  Παναγιώτης Μανώλας, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα πολλά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, συμπεριλαμβανομένου του ποσού-ρεκόρ που συγκεντρώθηκε για τον αριθμό-ρεκόρ των υποτροφιών φέτος, τον πρόσφατο επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του HMSNY. Υπογράμμισε, μάλιστα, ιδιαίτερα τις πολλές συνεχιζόμενες προσπάθειες για την προώθηση της αποστολής του HMSNY να ενώσει τους γιατρούς και τους επαγγελματίες Υγείας ελληνικής καταγωγής σε μια προσπάθεια να προωθήσει και να υποστηρίξει ιατρικά, ερευνητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους τιμώμενους διακεκριμένους ιατρούς, Δρ Στίβεν Νίκολας, Δρ Άλεξ Σπυρόπουλο και τον διακεκριμένο Έλληνα Γιώργο Λογοθέτη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των φετινών υποτροφιών, οι δικαιούχοι των οποίων ποζάρουν στην αναμνηστική φωτογραφία, μαζί με τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και την Επιτροπή Υποτροφιών,.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Ιδού η σύμπλευση της Εκκλησίας της Ρωσίας με το Κρεμλίνο, λέει ο Βαρθολομαίος: Όργανο νομιμοποίησης του ρωσικού επεκτατισμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: