O Παναθηναϊκός «βλέπει» τον Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης για αντικάταστατη του Γκάνεα

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Αστέρα Φεντερίκο Αλβάρες (Δ) μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη της Λαμίας Μίλος Ντελέτιτς (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρας Τρίπολης – Λαμία για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ




Ο Παναθηναϊκός θα «ψαχτεί» δεδομένα στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου για την απόκτηση κι ενός αριστερού μπακ, μετά το πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον Κρίστιαν Γκάνεα και θα τον κρατήσει μίνιμουμ για τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, με την περίπτωση του Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης να έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τους «πράσινους».

Ο 28χρονος Αργεντινός μπακ είχε απασχολήσει σοβαρά το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, όταν εντέλει προτιμήθηκε ο Ρουμάνος για τη θέση πίσω από τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως το όνομά του έχει διατηρηθεί στην «πράσινη» λίστα, ως μία απ’ τις λιγοστές περιπτώσεις απ’ την ελληνική αγορά που θα μπορούσαν να απασχολήσουν και μελλοντικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Άλβαρες μαζί με άλλους 2-3 μπακ από το εξωτερικό είναι μεταξύ εκείνων που εξετάζονται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ενόψει Ιανουαρίου συγκεντρώνοντας πολλά πλεονεκτήματα, αφού αγωνιστικά «κουμπώνει» στα στοιχεία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα 2,5 χρόνια, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και θα ήταν μία επιλογή δοκιμασμένη και χαμηλού ρίσκου.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός προκρίνει εντέλει την περίπτωσή του, το θέμα είναι το στάτους με το οποίο θα μπορούσε να προχωρήσει μία πιθανή μεταγραφή, καθώς οι «πράσινοι» ψάχνουν αριστερό μπακ με εξάμηνο δανεισμό (για να καλύψουν στο άμεσο διάστημα την απουσία του Γκάνεα) κι οψιόν αγοράς.

Και θα είναι ένα ζητούμενο το αν μία τέτοια προοπτική θα «έψηνε» την ομάδα της Τρίπολης, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή…

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η «μαγική τριπλέτα» της εθνικής Κροατίας: Μόντριτς, Κόβατσιτς και Μπρόζοβιτς τα «κλειδιά» για το ματς με την Αργεντινή

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: