Ο Ορθόδοξος Πούτιν έβαλε τον Τσετσένο σφαγέα Καντίροφ να καλέσει σε πανισλαμικό ξεσηκωμό κατά του ΝΑΤΟ

FILE PHOTO: Ο Ραμζάν Καντίροφ σε μεγάλες στιγμές: τετ α τετ με το ίνδαλμά του τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο. EPA/ALEKSEY NIKOLSKYI/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT




Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ κάλεσε τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο ΝΑΤΟ. Το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο Telegram στα κινέζικα. Το αναφέρει η Ukrainska Pravda.

«Η Βορειοατλαντική Συμμαχία απειλεί την ύπαρξη ολόκληρου του κόσμου. Αλλά η Ρωσία αψήφησε όλες τις δυτικές προβλέψεις και αψήφησε αυτό το κακό και βάδισε με αυτοπεποίθηση προς τη νίκη. Μην αφήσεις το ΝΑΤΟ να επιβληθεί, αλλιώς θα έρθουν να καταπατήσουν την πατρίδα σου σε χρόνο μηδέν!» γράφει Ο Καντίροφ.

«Τα τελευταία 100 χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη έχουν οργανώσει δεκάδες πολέμους, στρατιωτικά πραξικοπήματα και εισβολές. Εκατομμύρια πολίτες έχουν γίνει θύματά τους. Και τώρα η ακόμη μεγαλύτερη απειλή είναι να καταστρέψουν όλες τις ηθικές αξίες Θέλουν να μας μετατρέψουν εύκολα σε χειραγωγημένα ζώα», συνεχίζει ο Καντίροφ στο μήνυμά του.

«Καλούμε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο, όλους τους λογικούς ανθρώπους, να ενωθούν ενάντια στον κοινό μας εχθρό! Τα χρήματα και τα όπλα τους δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την ενότητα, τη θέληση και την πίστη μας στον Δημιουργό μας!», συνεχίζει ο Τσετσένος ηγέτης, του οποίου οι μονάδες εμπλέκονται στο πλευρό Ρωσικά στρατεύματα στην εισβολή στην Ουκρανία.

Με πληροφορίες από ansa.it 
Ελλάδα Αθήνα 

Ζελένσκι για Πούτιν: Αν θέλει να μου ρίξει μπουνιά να το κάνει μόνος του, δηλώνω έτοιμος για έναν αγώνα πυγμαχίας μαζί του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: