Ο κορωναϊός έβγαλε νοκ άουτ τον Γκάνεα στον Παναθηναϊκό: Eκτός δράσης για τρεις μήνες λόγω επιπλοκών της νόσου

FILE PHOTO: O παίκτης του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Γκανέα (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη της Φόλενταμ (Δ), κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Φόλενταμ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Αθήνα, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα χρειαστεί να παραμείνει ο Κρίστιαν Γκάνεα, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Ρουμάνος αριστερός μπακ αντιμετώπισε κάποιες επιπλοκές, όταν πέρασε κορωναϊό πριν από δύο εβδομάδες (κάτι που έχει συμβεί και σε άλλους αθλητές σε διάφορα σπορ) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα μεγάλο διάστημα.

Οι «πράσινοι» ανέμεναν το αποτέλεσμα της τελικής διάγνωσης μετά τις λεπτομερείς εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 30χρονος μπακ, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο κι απ’ την στιγμή που ενημερώθηκαν αναλυτικά για την κατάσταση του παίκτη, γνωστοποίησαν πως θα τεθεί εκτός προπονήσεων τουλάχιστον έως τον Μάρτιο.

Αυτό που προέχει για τους «πράσινους» ετούτη την στιγμή είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός αναπροσαρμόζει πια και το μεταγραφικό σχεδιασμό του και θα κινηθεί για την απόκτηση (κι) ενός αριστερού μπακ στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αυλαία με δάκρυα για τον Ρονάλτο σε Παγκόμιο Κύπελλο: Το εκπληκτικό Μαρόκο στα ημιτελικά με 1-0 την Προτογαλία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: