Ο δικαστής Mισέλ Κλεζ του Qatargate έτοιμος για το επόμενο βιβλίο του: O κυνηγός της διαφθοράς στους «κερδισμένους» του 2022

Ο Βέλγος δικαστής Mισέλ Κλεζ. Photo screenshot via youtube, La Première – RTBF




Eάν κάποιος πληκτρολογήσει το όνομα «Μισέλ Κλεζ», οι μηχανές αναζήτησης κατά κύριο λόγο θα του εμφανίσουν τον μυθιστοριογράφο αναφέρει η βελγική εφημερίδα «Le Soir» που κατατάσσει τον δικαστή που ερευνά το Qatargate μεταξύ των κερδισμένων του 2022.

«Πρέπει να βουτήξει κανείς στις μηχανές αναζήτησης για να ξετρυπώσει το άλλο πρόσωπο αυτού του κορυφαίου δικαστή που μοιάζει με ήρεμη δύναμη αναφέρει η «Le Soir».

«Βρίσκουμε στη συνέχεια αυτόν που είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του Βελγίου και όχι μόνο, τον κυνηγό των διεφθαρμένων και όσων δωροδοκούνται, των θιασωτών κάθε είδους ατασθαλίας, όσων είναι συλλέκτες βρώμικου χρήματος, ο οποίος έφτασε στο απόγειο της καριέρας του με το σκάνδαλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» λέει η βελγική εφημερίδα.

«Μετρητά από ολόκληρες βαλίτσες, το Κατάρ στον χορό: είναι μια καλή αρχή για ένα επόμενο βιβλίο» σχολιάζει η Soir για τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βρυξέλλες, Βέλγιο

Eισιτήριο εισόδου για τη Βενετία από το 2023; Οι επιχειρηματίες κερδίζουν, οι κάτοικοι αγανακτούν από τα μιλιούνια των τουριστών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: