Mετά την εξαγορά του Παναιτωλικού σενάρια για Καμίνσκι και Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία

O Πολωνοαμερικανός επιχειρηματίας Μάτσιεκ Καμίνσι, Photo via Twitter @ Everton Blue Army




Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς του Παναιτωλικού από τον Πολωνοαμερικανό Μάτσιεκ Καμίνσκι, δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα η ισπανική οικονομική ιστοσελίδα vozpopuli αναφέρει -επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες- ότι ένας μεσάζων που ενεργεί για λογαριασμό του επιχειρηματικού ομίλου Καμίνσκι φέρεται ήδη να έχει προσεγγίσει τον μεγαλομέτοχο των «ροχομπλάνκος» Μινγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Τα εμπλεκόμενα μέρη σχεδιάζουν μια συνάντηση ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, στις οποίες πιθανόν να εμπλακούν και άλλοι επενδυτές. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι η πρώτη άμεση προσέγγιση μεταξύ του περιβάλλοντος του Πολωνοαμερικανού και του πρώτου μετόχου της Ατλέτικο.

Σε ερωτήσεις του ισπανικού Μέσου τόσο στην πλευρά της αμερικανικής εταιρείας, όσο και σε αυτή του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας, δεν έγινε κάποιο σχόλιο για τις εν λόγω πληροφορίες.

Ο δυνητικά θανατηφόρος «ιός της καμήλας» έχει σακατέψει την εθνική Γαλλίας: Ο Κομάν τρίτο θύμα, φόβοι ενόψει του τελικού

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: