Δεκάδες Αι Βασίληδες «προσθαλασσώθηκαν» στον Θερμαϊκό: Κομφούζιο από κωπηλατικά σκάφη στην παραλία της Θεσσαλονίκης [video]

Kωπηλάτες Αι Βασίληδες μπροστά στον Λευκό Πύργο. Photo screenshot via youtube Coastal Rowing Thessaloniki Club




Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες, ντυμένοι στα κόκκινα και φορώντας τους χαρακτηριστικούς σκούφους, «προσθαλασσώθηκαν» στον Θερμαϊκό Κόλπο, προσφέροντας ξεχωριστές εικόνες και χαρά σε όσους είχαν την τύχη να τους δουν.

Ο λόγος για περίπου 80 μέλη του τμήματος παράκτιας κωπηλασίας ενηλίκων του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, που φόρεσαν γιορτινά ρούχα και μπήκαν στο νερό για να διασκεδάσουν οι ίδιοι, αλλά και να υπενθυμίσουν σε όσους βρισκόταν κατά μήκος της Νέας και της Παλιάς Παραλίας της Θεσσαλονίκης, ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου οι κωπηλάτες –όχι μόνον έμπειροι αλλά και αρχάριοι- συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, έριξαν τα σκάφη στο νερό, φόρεσαν τις στολές και τους σκούφους – σήμα κατατεθέν του δημοφιλούς Αγίου, και με πολύ κέφι μπήκαν στο νερό, όπου ακολούθησε… πάρτι!

 

Όσοι απολάμβαναν τον περίπατό τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έβλεπαν έκπληκτοι ένα… κυκλοφοριακό κομφούζιο από κωπηλατικά σκάφη στον Θερμαϊκό.

Το Santa Rowing, όπως ονομάζεται η ιδιαίτερη αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά και πάντα στηρίζει εθελοντικούς συλλόγους. Φέτος στήριξε τον σύλλογο «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου.

Πηγή: ertnews

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στο Αιγαίο με επίκεντρο 37 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Συκιάς Σιθωνίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: